Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη 34
54627 Θεσσαλονίκη
2310515351 (16:00-22:00)
Έναρξη λειτουργίας ταμείων:
30 λεπτά πρίν από την πρώτη προβολή.
Τεχνολογία:
4K Digital 3D Digital 2D
Ενοικίαση αίθουσας

Πως να έρθω

ΜΜΜ

Πρόσβαση με λεωφορείο

Γραμμές που περνούν από τη στάση
ΣΤΡΟΦΗ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ –
(Μοναστηρίου με Κωλέττη)


08 ΙΚΕΑ - Κ.Τ.Ε.Λ. μέσω Εγνατίας

19 ΚΟΡΔΕΛΙΟ - Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ

09 AΝ.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ

09 ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ - Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ

78(N) Κ.Τ.Ε.Λ. - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (νυχτερινό)

51 Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - ΣΙΝΔΟΣ

52 Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - Α.Τ.Ε.Ι.

54 Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ – ΙΩΝΙΑ


Γραμμές που περνούν από τη στάση
ΟΠΑΠ – ΚΩΛΕΤΤΗ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12 Κ.Τ.Ε.Λ. - ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ

Αυτοκίνητο

Αίθουσες

Αίθουσα 1

Θέσεις: 360
Σειρές: 15
Οθόνη: 157 τ.μ
AMEA: 2
Τεχνολογία: 4K, RealD 3D, Digital 2D

Αίθουσα 2

Θέσεις: 284
Σειρές: 14
Οθόνη: 112 τ.μ
AMEA: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

Αίθουσα 3

Θέσεις: 285
Σειρές: 14
Οθόνη: 116 τ.μ
AMEA: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

Αίθουσα 4

Θέσεις: 187
Σειρές: 10
Οθόνη: 81 τ.μ
AMEA: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

ΑΙΘΟΥΣΑ 5

Θέσεις: 126
Σειρές: 9
Οθόνη: 54 τ.μ
ΑΜΕΑ: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

ΑΙΘΟΥΣΑ 6

Θέσεις: 198
Σειρές: 12
Οθόνη: 67 τ.μ
ΑΜΕΑ: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

Αίθουσα 7

Θέσεις: 184
Σειρές: 14
Οθόνη: 79 τ.μ
ΑΜΕΑ: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

ΑΙΘΟΥΣΑ 8 (Θερινή)

Θέσεις: 141
Σειρές: 11
ΑΜΕΑ: 13
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

Τιμές

Τιμές Εισιτηρίων

HORRORANT FILM FESTIVAL @ CINEPLEXX!

Η τιμή εισιτηρίου αφορά οποιαδήποτε προβολή του HORRORANT FILM FESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί από 16/11/17 μέχρι και 22/11/17. Το κάθε εισιτήριο αντιστοιχεί σε μία προβολή/σε ένα άτομο. Στις 16/11/17 και στις 18/11/17, 20:00-23:00, θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες-έκπληξη στον χώρο του σινεμά οι οποίες θα είναι θεματολογικά συνδεδεμένες με το concept του φεστιβάλ.

Οι ταινίες του φεστιβάλ είναι: Η ΝΥΦΗ, I SAW THE DEVIL, A LITTLE BIT ZOMBIE, ALL CHEERLEADERS DIE, AMERICAN BURGER, HORSEHEAD, STARRY EYES, THE BATTERY, WITCHING AND BITCHING, AWAITING, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, VAMPYRES, NICK, ΕΞΟΡΚΙΣΤΕΣ, ΖΟΜΠΙ, IMMIGRATION GAME, THE NIGHT WATCHMEN, Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΖYΓΟΣ, ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ, ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΦΕΡΕΤΡΟ

Για πληροφορίες σχετικά με το ωράριο προβολών, παρακαλούμε μεταβείτε στο πρόγραμμα μας.

4,00

Γενική Είσοδος: Πέμπτη

Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο. Αν η προβολή είναι 3D, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

7,50

Γενική Είσοδος: Παρασκευή ως Κυριακή

Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο. Αν η προβολή είναι 3D, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

8,00

Γενική Είσοδος: Δευτέρα ως Τετάρτη

Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο. Αν η προβολή είναι 3D, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

6,50

Φοιτητικό/Στρατιωτικό Εισιτήριο

Όλες τις ημέρες (και ΣΚ). Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο.

Σχετικά με το φοιτητικό εισιτήριο: Ισχύει για φοιτητές/τριες κάθε εκπαιδ. ιδρύματος μεταλυκειακής εκπαίδευσης· δημόσιου ή ιδιωτικού, της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Για τη διεκδίκηση της συγκεκριμένης προσφοράς, απαιτείται επίδειξη φοιτητικής/ού ταυτότητας/πάσου στα ταμεία.

Σχετικά με το στρατιωτικό εισιτήριο: Ισχύει για όλους όσους υπηρετούν μέσω υποχρεωτικής θητείας. Για τη διεκδίκηση της συγκεκριμένης προσφοράς, απαιτείται επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας στα ταμεία.

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν και για προβολές 3D, με επιπλέον χρέωση 2€.

6,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 'STUDENT LIFE @ CINEPLEXX!'

Όλες τις ημέρες (και ΣΚ). Ισχύει για φοιτητές.

Η προσφορά καλύπτει την ταυτόχρονη αγορά των ακόλουθων προϊόντων: 1 Κινημ. Εισιτήριο, 1 Coca-Cola (0,4L), 1 μικρό popcorn. Όσοι πελάτες δεν επιθυμούν Coca-Cola, μπορούν να επιλέξουν ίση ποσότητα κάποιου άλλου αναψυκτικού (Coca-Cola Light, Fanta, ή Sprite). Η προσφορά ισχύει και για προβολές 3D, με επιπλέον χρέωση 2€. Η προσφορά είναι ατομική, και ισχύει για φοιτητές/τριες κάθε εκπαιδ. ιδρύματος μεταλυκειακής εκπαίδευσης· δημόσιου ή ιδιωτικού, της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Για τη διεκδίκηση της προσφοράς, απαιτείται επίδειξη φοιτητικής/ού ταυτότητας/πάσου στα ταμεία. Όσοι φοιτητές δεν ενδιαφέρονται για την προσφορά, δικαιούνται φοιτητικό εισιτήριο σε προνομιακή τιμή (παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο μας). Οι προϋποθέσεις για την αγορά φοιτητικού εισιτηρίου είναι ίδιες με τις προϋποθέσεις για την προσφορά STUDENT LIFE @ CINEPLEXX!. Οι φοιτητικές παροχές υποστηρίζονται από το online σύστημα κρατήσεων μας· ανεξαρτήτως της τιμής που εμφανίζεται online στη διαδικασία της κράτησης: Εφόσον οι πελάτες πληρούν τις προϋποθέσεις για τις φοιτητικές παροχές, θα διεκδικούν την αντίστοιχη έκπτωση κατά την προσέλευση τους στα ταμεία μας.

8,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 'MONDAYS ARE STILL COOL!'

Κάθε Δευτέρα. Ισχύει για όλους.

Η προσφορά (αναγραφόμενη τιμή εισιτηρίου ανά άτομο στα δεξιά) ισχύει για ηλικίες 14 και άνω. Ισχύει και για 3D προβολές, με επιπλέον χρέωση €2 στην τιμή εισιτηρίου. Δεν ισχύει σε επίσημες αργίες. Υποστηρίζεται από το online σύστημα κρατήσεων μας· ανεξαρτήτως της τιμής που εμφανίζεται online στη διαδικασία της κράτησης: Εφόσον οι πελάτες πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα διεκδικούν την έκπτωση κατά την προσέλευση τους στα ταμεία μας. O πελάτης θα πρέπει να δείξει την Cineplexx Bonus Card για να λάβει την προσφορά. Όσοι πελάτες έρθουν Δευτέρα στα Cineplexx δίχως να είναι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας, μπορούν και πάλι να διεκδικήσουν αμέσως την προσφορά - εφόσον εκδώσουν την κάρτα στα ταμεία μας. Η έκδοση και διατήρηση της κάρτας είναι εντελώς δωρεάν. Δεν απαιτείται φόρτιση της κάρτας για τη διεκδίκηση της προσφοράς. Η τιμή της προσφοράς δεν υποστηρίζεται από το online σύστημα αγοράς μας· για τη διεκδίκηση της προσφοράς, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την αγορά απευθείας στα ταμεία μας.

5,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 'COUPLES NIGHT'

Κάθε Τρίτη. Ισχύει για ζευγάρια.

Η προσφορά (αναγραφόμενη τιμή εισιτηρίου ανά άτομο στα δεξιά) ισχύει για ηλικίες 14 και άνω. Ισχύει και για 3D προβολές, με επιπλέον χρέωση €2 στην τιμή εισιτηρίου. Δεν ισχύει σε επίσημες αργίες. Υποστηρίζεται από το online σύστημα κρατήσεων μας· ανεξαρτήτως της τιμής που εμφανίζεται online στη διαδικασία της κράτησης: Εφόσον οι πελάτες πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα διεκδικούν την αντίστοιχη έκπτωση κατά την προσέλευση τους στα ταμεία μας. Η προσφορά δεν υποστηρίζεται από τη Cineplexx Bonus Card.

4,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 'GIRLS NIGHT OUT'

Κάθε Τετάρτη - Για γυναίκες. Ισχύει από 2 άτομα και πάνω.

Η προσφορά (αναγραφόμενη τιμή εισιτηρίου ανά άτομο στα δεξιά) ισχύει για ηλικίες 14 και άνω. Ισχύει και για 3D προβολές, με επιπλέον χρέωση €2 στην τιμή εισιτηρίου. Δεν ισχύει σε επίσημες αργίες. Υποστηρίζεται από το online σύστημα κρατήσεων μας· ανεξαρτήτως της τιμής που εμφανίζεται online στη διαδικασία της κράτησης: Εφόσον οι πελάτες πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα διεκδικούν την αντίστοιχη έκπτωση κατά την προσέλευση τους στα ταμεία μας. Η προσφορά δεν υποστηρίζεται από τη Cineplexx Bonus Card.

4,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 'SUPERHERO CLUB'

Κάθε μέρα (και ΣΚ). Ισχύει για όλους.

Η προσφορά ‘SUPERHERO CLUB’ ισχύει αποκλειστικά για τις ακόλουθες ταινίες: WONDER WOMAN, SPIDER-MAN: HOMECOMING, VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS, THOR: RAGNAROK, JUSTICE LEAGUE - και για το χρονικό διάστημα 05.06.17-10.01.18. Η προσφορά ισχύει για ηλικίες 14 και άνω. O πελάτης θα πρέπει να είναι κάτοχος Cineplexx Bonus Card, και να κάνει χρήση της Cineplexx Bonus Card για να λάβει την προσφορά. Όσοι πελάτες έρθουν δίχως να είναι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας, μπορούν και πάλι να διεκδικήσουν αμέσως την προσφορά - εφόσον εκδώσουν την κάρτα στα ταμεία μας. Η έκδοση και διατήρηση της κάρτας είναι εντελώς δωρεάν. Δεν απαιτείται φόρτιση της κάρτας για τη διεκδίκηση της προσφοράς. Η προσφορά δεν ισχύει στη διεκδίκηση των προσφορών COUPLES NIGHT και GIRLS NIGHT OUT.

Καθώς ο πελάτης βλέπει ταινίες του SUPERHERO CLUB, μαζεύει έξτρα Cineplexx Bonus Points. Η συλλογή Cineplexx Bonus Points παρέχει σημαντικά δώρα όπως δωρεάν εισιτήρια και δωρεάν προϊόντα κυλικείου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo σύστημα πόντων μας: http://www.cineplexx.gr/club/dora/

Στην αγορά του εισιτηρίου για την τρίτη ταινία του SUPERHERO CLUB που θα παρακολουθήσει (αφού έχει προηγουμένως παρακολουθήσει άλλες δύο ταινίες της προσφοράς στον κινηματογράφο μας), η Cineplexx Bonus Card του πελάτη θα προγραμματιστεί για να λάβει 100 έξτρα πόντους, ενώ ο πελάτης θα πάρει αυτόματα μέρος και σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου του 2018· τα δώρα της κλήρωσης θα είναι: 1 ΧΒΟΧ 260, 2 Σημειωματάρια (μαζί με γυαλιά 3D) GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2, 4 soundtracks Η ΡΟΖΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, 2 Κάδρα COLLATERAL BEAUTY, 5 Διπλές Προσκλήσεις Δωρεάν Εισόδου CINEPLEXX. Ο κάθε νικητής θα κερδίσει από ένα δώρο.

Στην αγορά του εισιτηρίου για την τέταρτη ταινία του SUPERHERO CLUB που θα παρακολουθήσει (αφού έχει προηγουμένως παρακολουθήσει άλλες τρεις ταινίες της προσφοράς στον κινηματογράφο μας), η Cineplexx Bonus Card του πελάτη θα προγραμματιστεί για να λάβει 100 έξτρα πόντους.

Στην αγορά του εισιτηρίου για την πέμπτη ταινία του SUPERHERO CLUB που θα παρακολουθήσει (αφού έχει προηγουμένως παρακολουθήσει άλλες τέσσερις ταινίες της προσφοράς στον κινηματογράφο μας), η Cineplexx Bonus Card του πελάτη θα προγραμματιστεί για να λάβει 700 έξτρα πόντους (οι συγκεκριμένοι πόντοι αντιστοιχούν απευθείας σε ένα δωρεάν κινηματογραφικό εισιτήριο).

Η λήψη των έξτρα πόντων θα γίνει σε τρεις δόσεις: Η πρώτη δόση θα πραγματοποιηθεί εντός του Οκτωβρίου του 2017, ενώ οι δύο τελευταίες δόσεις θα πραγματοποιηθούν εντός του Ιανουαρίου του 2018. Σε κάθε δόση, ο πελάτης θα λαμβάνει τους έξτρα πόντους που έχει κερδίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

H προσφορά δύναται να λήξει νωρίτερα ή αργότερα από την αναγραφόμενη χρονική διάρκεια, βάσει του κινηματογραφικού προγράμματος που αφορά τα προαναφερθέντα έργα.

Οι κιν/φοι CINEPLEXX διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους παραπάνω όρους, μέσω έγκαιρης ενημέρωσης εδώ.

N/A

GIFT CARD

Δεν χαρίζεις ένα απλό αντικείμενο. Χαρίζεις μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες! Πρόσφερε τη CINEPLEXX GIFT CARD στα αγαπημένα σου πρόσωπα και χάρισε τους εισιτήρια για όποιες και όσες ταινίες θέλουν!

Περισσότερες πληροφορίες στα ταμεία των κινηματογράφων Cineplexx.

10,00<

Παιδικό: Δευτέρα ως Παρασκευή

Ισχύει μόνο για μέλη του Family Film Club. Ως 14 ετών.

Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο. Αν η προβολή είναι 3D, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

5,00

Παιδικό: Σάββατο-Κυριακή

Ισχύει μόνο για μέλη του Family Film Club. Ως 14 ετών.

Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο. Αν η προβολή είναι 3D, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

6,00

CINEPLEXX BONUS CARD

Ακολουθείστε τον σύνδεσμο στα δεξιά της σελίδας για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα επιβράβευσης Cineplexx Bonus Card.

ΑΠΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΜΕΧΡΙ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017:

Όποιος πελάτης κερδίσει 600 πόντους (ή και περισσότερους) μέσω της Cineplexx Bonus Card του, θα λάβει εντελώς δωρεάν άλλους 600 πόντους! Οι έξτρα πόντοι θα περαστούν στην κάρτα του εντός του Δεκεμβρίου 2017.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΜΕΑ

Όλες τις ημέρες (και ΣΚ). Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο. Αν η προβολή είναι 3D, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

4,00

Τρόποι πληρωμής

ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ:

ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ:

ONLINE ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ CINEPLEXX BONUS CARD:

ONLINE ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ CINEPLEXX BONUS CARD:

Προνόμια Cineplexx

Προσφορές