Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη 34
54627 Θεσσαλονίκη
2310515351 (16:00-22:00)
Έναρξη λειτουργίας ταμείων:
30 λεπτά πρίν από την πρώτη προβολή.
Τεχνολογία:
4K Digital 3D Digital 2D
Ενοικίαση αίθουσας

Πως να έρθω

ΜΜΜ

Πρόσβαση με λεωφορείο

Γραμμές που περνούν από τη στάση
ΣΤΡΟΦΗ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ –
(Μοναστηρίου με Κωλέττη)


08 ΙΚΕΑ - Κ.Τ.Ε.Λ. μέσω Εγνατίας

19 ΚΟΡΔΕΛΙΟ - Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ

09 AΝ.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ

09 ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ - Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ

78(N) Κ.Τ.Ε.Λ. - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (νυχτερινό)

51 Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - ΣΙΝΔΟΣ

52 Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - Α.Τ.Ε.Ι.

54 Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ – ΙΩΝΙΑ


Γραμμές που περνούν από τη στάση
ΟΠΑΠ – ΚΩΛΕΤΤΗ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12 Κ.Τ.Ε.Λ. - ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ

Αυτοκίνητο

Αίθουσες

Αίθουσα 1

Θέσεις: 360
Σειρές: 15
Οθόνη: 157 τ.μ
AMEA: 2
Τεχνολογία: 4K, RealD 3D, Digital 2D

Αίθουσα 2

Θέσεις: 284
Σειρές: 14
Οθόνη: 112 τ.μ
AMEA: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

Αίθουσα 3

Θέσεις: 285
Σειρές: 14
Οθόνη: 116 τ.μ
AMEA: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

Αίθουσα 4

Θέσεις: 187
Σειρές: 10
Οθόνη: 81 τ.μ
AMEA: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

ΑΙΘΟΥΣΑ 5

Θέσεις: 126
Σειρές: 9
Οθόνη: 54 τ.μ
ΑΜΕΑ: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

ΑΙΘΟΥΣΑ 6

Θέσεις: 198
Σειρές: 12
Οθόνη: 67 τ.μ
ΑΜΕΑ: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

Αίθουσα 7

Θέσεις: 184
Σειρές: 14
Οθόνη: 79 τ.μ
ΑΜΕΑ: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

ΑΙΘΟΥΣΑ 8 (Θερινή)

Θέσεις: 141
Σειρές: 11
ΑΜΕΑ: 13
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

Τιμές

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική Είσοδος Πέμπτη

7,50

Γενική Είσοδος Παρασκευή ως Κυριακή

8,00

Γενική Είσοδος Δευτέρα ως Τετάρτη

6,50

RealD 3D

Επιπλέον χρέωση επί της οποιασδήποτε κανονικής τιμής

2,00

Φοιτητικό/Στρατιωτικό

(Όλες τις ημέρες)

6,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 'STUDENT LIFE @ CINEPLEXX!'

Όλες τις ημέρες. Ισχύει για φοιτητές.

Η προσφορά καλύπτει την ταυτόχρονη αγορά των ακόλουθων προϊόντων: 1 Κινημ. Εισιτήριο, 1 Coca-Cola (0,4L), 1 μικρό popcorn. Όσοι πελάτες δεν επιθυμούν Coca-Cola, μπορούν να επιλέξουν ίση ποσότητα κάποιου άλλου αναψυκτικού (Coca-Cola Light, Fanta, ή Sprite). Η προσφορά ισχύει και για προβολές 3D, με επιπλέον χρέωση 2€. Η προσφορά είναι ατομική, και ισχύει για φοιτητές/τριες κάθε εκπαιδ. ιδρύματος μεταλυκειακής εκπαίδευσης· δημόσιου ή ιδιωτικού, της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Για τη διεκδίκηση της προσφοράς, απαιτείται επίδειξη φοιτητικής/ού ταυτότητας/πάσου στα ταμεία. Όσοι φοιτητές δεν ενδιαφέρονται για την προσφορά, δικαιούνται φοιτητικό εισιτήριο σε προνομιακή τιμή (παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο μας). Οι προϋποθέσεις για την αγορά φοιτητικού εισιτηρίου είναι ίδιες με τις προϋποθέσεις για την προσφορά STUDENT LIFE @ CINEPLEXX!. Οι φοιτητικές παροχές υποστηρίζονται από το online σύστημα κρατήσεων μας· ανεξαρτήτως της τιμής που εμφανίζεται online στη διαδικασία της κράτησης: Εφόσον οι πελάτες πληρούν τις προϋποθέσεις για τις φοιτητικές παροχές, θα διεκδικούν την αντίστοιχη έκπτωση κατά την προσέλευση τους στα ταμεία μας.

8,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 'SUPERHERO CLUB'

Κάθε μέρα. Ισχύει για όλους.

Η προσφορά ‘SUPERHERO CLUB’ αφορά αποκλειστικά για τις ακόλουθες ταινίες: WONDER WOMAN, SPIDER-MAN: HOMECOMING, VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS, THOR: RAGNAROK, JUSTICE LEAGUE - και για το χρονικό διάστημα 05.06.17-10.01.18. O πελάτης θα πρέπει να είναι κάτοχος Cineplexx Bonus Card, και να κάνει χρήση της Cineplexx Bonus Card για να λάβει την προσφορά. Όσοι πελάτες έρθουν δίχως να είναι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας, μπορούν και πάλι να διεκδικήσουν αμέσως την προσφορά - εφόσον εκδώσουν την κάρτα στα ταμεία μας. Η έκδοση και διατήρηση της κάρτας είναι εντελώς δωρεάν. Δεν απαιτείται φόρτιση της κάρτας για τη διεκδίκηση της προσφοράς. Η προσφορά δεν ισχύει στη διεκδίκηση των προσφορών COUPLES NIGHT και GIRLS NIGHT OUT.

Καθώς ο πελάτης βλέπει ταινίες του SUPERHERO CLUB, μαζεύει έξτρα Cineplexx Bonus Points. Η συλλογή Cineplexx Bonus Points παρέχει σημαντικά δώρα όπως δωρεάν εισιτήρια και δωρεάν προϊόντα κυλικείου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo σύστημα πόντων μας: http://www.cineplexx.gr/club/dora/

Στην αγορά του εισιτηρίου για την τρίτη ταινία του SUPERHERO CLUB που θα παρακολουθήσει, η Cineplexx Bonus Card του πελάτη θα προγραμματιστεί για να λάβει 100 έξτρα πόντους, ενώ ο πελάτης θα πάρει αυτόματα μέρος και σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου του 2018· τα δώρα της κλήρωσης θα περιλαμβάνουν κονσόλα XBOX ONE και film collectibles, και θα έχουν αναρτηθεί αναλυτικά στον ιστότοπο μας (μαζί με τους αντίστοιχους όρους της κλήρωσης) μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017. H λήψη των συγκεκριμένων έξτρα πόντων θα πραγματοποιηθεί αυτόματα τον Σεπτέμβριο του 2017.

Στην αγορά του εισιτηρίου για την τέταρτη ταινία του SUPERHERO CLUB που θα παρακολουθήσει, η Cineplexx Bonus Card του πελάτη θα προγραμματιστεί για να λάβει 100 έξτρα πόντους. H λήψη των συγκεκριμένων έξτρα πόντων θα πραγματοποιηθεί αυτόματα τον Ιανουάριο του 2018.

Στην αγορά του εισιτηρίου για την πέμπτη ταινία του SUPERHERO CLUB που θα παρακολουθήσει, η Cineplexx Bonus Card του πελάτη θα προγραμματιστεί για να λάβει 700 έξτρα πόντους (οι συγκεκριμένοι πόντοι αντιστοιχούν απευθείας σε ένα δωρεάν κινηματογραφικό εισιτήριο). H λήψη των συγκεκριμένων έξτρα πόντων θα πραγματοποιηθεί αυτόματα τον Ιανουάριο του 2018 (σε διαφορετική ημ/νία εντός του μήνα από τη λήψη των προηγούμενων έξτρα πόντων).

H προσφορά δύναται να λήξει νωρίτερα ή αργότερα από την αναγραφόμενη χρονική διάρκεια, βάσει του κινηματογραφικού προγράμματος που αφορά τα προαναφερθέντα έργα.

Οι κιν/φοι CINEPLEXX διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τους παραπάνω όρους, μέσω έγκαιρης ενημέρωσης εδώ.

N/A

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 'MONDAYS ARE STILL COOL!'

Κάθε Δευτέρα. Ισχύει για όλους.

Η προσφορά ισχύει για ηλικίες 14 και άνω. Ισχύει και για 3D προβολές, με επιπλέον χρέωση €2 στην τιμή εισιτηρίου. Δεν ισχύει σε επίσημες αργίες. Υποστηρίζεται από το online σύστημα κρατήσεων μας· ανεξαρτήτως της τιμής που εμφανίζεται online στη διαδικασία της κράτησης: Εφόσον οι πελάτες πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα διεκδικούν την έκπτωση κατά την προσέλευση τους στα ταμεία μας. O πελάτης θα πρέπει να δείξει την Cineplexx Bonus Card για να λάβει την προσφορά. Όσοι πελάτες έρθουν Δευτέρα στα Cineplexx δίχως να είναι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας, μπορούν και πάλι να διεκδικήσουν αμέσως την προσφορά - εφόσον εκδώσουν την κάρτα στα ταμεία μας. Η έκδοση και διατήρηση της κάρτας είναι εντελώς δωρεάν. Δεν απαιτείται φόρτιση της κάρτας για τη διεκδίκηση της προσφοράς. Η τιμή της προσφοράς δεν υποστηρίζεται από το online σύστημα αγοράς μας· για τη διεκδίκηση της προσφοράς, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την αγορά απευθείας στα ταμεία μας.

5,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 'COUPLES NIGHT'

Κάθε Τρίτη. Ισχύει για ζευγάρια.

Η προσφορά ισχύει για ηλικίες 14 και άνω. Ισχύει και για 3D προβολές, με επιπλέον χρέωση €2 στην τιμή εισιτηρίου. Δεν ισχύει σε επίσημες αργίες. Υποστηρίζεται από το online σύστημα κρατήσεων μας· ανεξαρτήτως της τιμής που εμφανίζεται online στη διαδικασία της κράτησης: Εφόσον οι πελάτες πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα διεκδικούν την αντίστοιχη έκπτωση κατά την προσέλευση τους στα ταμεία μας. Η προσφορά δεν υποστηρίζεται από τη Cineplexx Bonus Card.

4,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 'GIRLS NIGHT OUT'

Κάθε Τετάρτη - Για γυναίκες. Ισχύει από 2 άτομα και πάνω.

Οι προσφορά ισχύει για ηλικίες 14 και άνω. Ισχύει και για 3D προβολές, με επιπλέον χρέωση €2 στην τιμή εισιτηρίου. Δεν ισχύει σε επίσημες αργίες. Υποστηρίζεται από το online σύστημα κρατήσεων μας· ανεξαρτήτως της τιμής που εμφανίζεται online στη διαδικασία της κράτησης: Εφόσον οι πελάτες πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα διεκδικούν την αντίστοιχη έκπτωση κατά την προσέλευση τους στα ταμεία μας. Η προσφορά δεν υποστηρίζεται από τη Cineplexx Bonus Card.

4,00

GIFT CARD

Δεν χαρίζεις ένα απλό αντικείμενο. Χαρίζεις μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες! Πρόσφερε τη CINEPLEXX GIFT CARD στα αγαπημένα σου πρόσωπα και χάρισε τους εισιτήρια για όποιες και όσες ταινίες θέλουν!

Περισσότερες πληροφορίες στα ταμεία των κινηματογράφων Cineplexx.

10,00<

Παιδικό Δευτέρα ως Παρασκευή

Ισχύει μόνο για μέλη του Family Film Club. Ως 14 ετών.

5,00

Παιδικό Σάββατο-Κυριακή

Ισχύει μόνο για μέλη του Family Film Club. Ως 14 ετών.

6,00

Family Film Club (Οικογενειακό)

Όλες τις ημέρες. Ελάχιστος αριθμός ατόμων 3.

5,00

CINEPLEXX BONUS CARD

Ακολουθείστε τον σύνδεσμο στα δεξιά της σελίδας για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα επιβράβευσης Cineplexx Bonus Card.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

ΑΜΕΑ

4,00

ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ...

Άδραξε την ευκαιρία!

Το πακέτο ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ... σε περιμένει!

Με ένα πακέτο, εξασφαλίζεις από ΤΩΡΑ εισιτήρια σε απίστευτα προνομιακή τιμή για ορισμένες από τις πιο hot ταινίες της χρονιάς, καθώς και ένα ακόμα ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο για οποιοδήποτε έργο θελήσεις.

Εξασφάλισε τη θέση που σου αξίζει στην κινηματογραφική χρονιά του 2017: Την Πρώτη Θέση.

ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ... 4+1: Το πακέτο περιλαμβάνει 5 κουπόνια – το κάθε ένα από τα κουπόνια εξαργυρώνει αντίστοιχα: 1 εισιτήριο 2D FIFTY SHADES DARKER, 1 εισιτήριο 2D BEAUTY AND THE BEAST, 1 εισιτήριο 2D BAYWATCH, 1 εισιτήριο ROCK THAT BODY (το οποίο έργο μάλλον σύντομα θα μετονομαστεί σε LADIES NIGHT), καθώς και ένα δωρεάν εισιτήριο για οποιαδήποτε ταινία επιλέξει ο πελάτης – 2D ή 3D. Τιμή πακέτου 4+1: 26€. Η τιμή ισχύει ανεξαρτήτως της ημέρας που ο πελάτης κάνει την αγορά.

ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ... 3+1: Το πακέτο περιλαμβάνει 4 κουπόνια – το κάθε ένα από τα κουπόνια εξαργυρώνει αντίστοιχα: 1 εισιτήριο 2D BEAUTY AND THE BEAST, 1 εισιτήριο 2D BAYWATCH, 1 εισιτήριο ROCK THAT BODY (το οποίο έργο μάλλον σύντομα θα μετονομαστεί σε LADIES NIGHT), καθώς και ένα δωρεάν εισιτήριο για οποιαδήποτε ταινία επιλέξει ο πελάτης – 2D ή 3D. Τιμή πακέτου 3+1: 19,50€. Η τιμή ισχύει ανεξαρτήτως της ημέρας που ο πελάτης κάνει την αγορά.

ΌΡΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ‘ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ’: Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί στους κινηματογράφους Cineplexx στην Ελλάδα. Το κουπόνι δεν ισχύει για πρεμιέρες, ειδικές προβολές, δορυφορικά broadcasts, και παρόμοια events. To κουπόνι δεν εξασφαλίζει θέση αν η αίθουσα έχει ήδη γεμίσει. Θα πρέπει να δείξετε το κουπόνι στο ταμείο για να παραλάβετε τα εισιτήρια σας. Αν έχετε Cineplexx Bonus Card, παρακαλούμε δείξτε την στον ταμία πριν παραλάβετε τα εισιτήρια σας. Το κουπόνι δεν δύναται να ανταλλαχθεί με μετρητά. Το κουπόνι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε ταινία της επιλογή σας μέχρι και τις 31.12.2017. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τους παραπάνω όρους.

ΌΡΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ: Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί στους κινηματογράφους Cineplexx στην Ελλάδα και ισχύει αποκλειστικά για ταινίες 2D. Είναι δυνατόν να συμπληρώσετε τη διαφορά για 3D βάσει του τιμοκαταλόγου μας. Το κουπόνι δεν ισχύει για πρεμιέρες, ειδικές προβολές, δορυφορικά broadcasts, και παρόμοια events. To κουπόνι δεν εξασφαλίζει θέση αν η αίθουσα έχει ήδη γεμίσει. Θα πρέπει να δείξετε το κουπόνι στο ταμείο για να παραλάβετε τα εισιτήρια σας. Αν έχετε Cineplexx Bonus Card, παρακαλούμε δείξτε την στον ταμία πριν παραλάβετε τα εισιτήρια σας. Το κουπόνι δεν δύναται να ανταλλαχθεί με μετρητά. Το κουπόνι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός τριών εβδομάδων από το ξεκίνημα της ταινίας. Στην περίπτωση ακύρωσης της ταινίας, θα σας αποζημιώσουμε με ένα δωρεάν εισιτήριο. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τους παραπάνω όρους.

26,00/19,50

Τρόποι πληρωμής

ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ:

ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ:

ONLINE ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ CINEPLEXX BONUS CARD:

ONLINE ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ CINEPLEXX BONUS CARD:

Προνόμια Cineplexx

Προσφορές