ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Family Film Club

Το Family Film Club είναι ένα club για παιδιά, με πολλά προνόμιά για τα μέλη του.
  • Εισιτήρια με μόνο €5.00 για τα μέλη του club
  • Δωρεάν συνδρομή
  • Τιμή εισιτηρίου για τους γονείς με €5,00
  • Δωρεάν κάρτα μέλους (την παραλαμβάνετε από τον κινηματογράφο)
  • Ισχύει για όλους του κινηματογράφους Cineplexx

* Μόνο με την επίδειξη της κάρτας Family Film Club. Ισχύει για όλες τις ταινίες που είναι κατάλληλες για παιδιά κάτω των 14 ετών.

** Οι τιμές δεν ισχύουν σε συνδυασμό με άλλες προσφορές, ή ειδικές προβολές – εκδηλώσεις. Πρόσθετες χρεώσεις επιβαρύνουν ταινίες μεγαλύτερου μήκους και ταινίες 3D. Το ακριβές κόστος χρεώσεων αναγράφεται στον τιμοκατάλογο. Η Family Film Club κάρτα και οι παροχές της δεν ισχύουν για τις προβολές της θερινής αίθουσας.

Όλα τα παιδιά κάτω των 14 ετών μπορούν να εγγραφούν στο Family Film Club. Η εγγραφή μπορεί να γίνει online στο www.cineplexx.gr

Online εγγραφή: Στην επιλογή Family Film Club (“Club”) πατήστε “Εγγραφή”, συμπληρώστε βήμα προς βήμα την φόρμα αίτησης και στο τέλος πατήστε αποστολή. Εκτυπώστε την αίτηση και παραλάβετε την κάρτα μέλους κατά τις ώρες λειτουργίας του κινηματογράφου.


Μπορείτε να παραλάβετε την κάρτα Family Film Club στα ταμεία κατά τις ώρες λειτουργίας, είτε πρόκειται για online εγγραφή, είτε για εγγραφή εντός του κινηματογράφου. Εφόσον εγγραφείτε επιτυχώς online, η κάρτα σας είναι έτοιμη και μπορείτε να την παραλάβετε από το ταμείο και να ξεκινήσετε να την χρησιμοποιείτε αμέσως.
Η κάρτα μέλους είναι πλαστική και ισχύει μέχρι τα 14α γενέθλια του μέλους του Family Film Club. Μετά το πέρας αυτό δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί. Η κάρτα παραδίδεται στο μέλος, μετά την επίδειξη της εκτυπωμένης online φόρμας, ή της χειρόγραφης αίτησης που έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς.
Παρακαλoύμε να ενημερώσετε έναν από τους υπαλλήλους των ταμείων για την απώλεια της κάρτας σας και θα σας δοθεί μια καινούρια με την επίδειξη των προσωπικών στοιχείων σας.
Η κάρτα μέλους του Family Film Club πρέπει να επιδεικνύεται στο ταμείο του κινηματογράφου σε κάθε επίσκεψη. Κατόπιν τούτου, το μέλος του Family Film Club δικαιούται μειωμένο εισιτήριο για όλη την οικογένεια. Παρακαλούμε, θυμηθείτε να επιδεικνύετε πάντα την κάρτα σας πριν εκτυπωθούν τα εισιτήριά σας. Η έκπτωση του εισιτηρίου δεν επιτρέπεται μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς του.
Με τις παρακάτω επιλογές:
  • Κάνοντας αλλαγή των στοιχείων σας, αφού συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας www.Cineplexx.gr, στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας του πεδίου σύνδεσης μέλους. Η πληροφορία μπορεί να αλλάξει απευθείας από τις “ρυθμίσεις” στο πεδίο του μέλους.
  • Αναφέρετε την αλλαγή διεύθυνσης στον υπάλληλο του ταμείου.
  • Δηλώστε τη νέα διεύθυνση μέσω e-mail στο info@cineplexx.gr. . Παρακαλούμε μην ξεχάσετε να αναφέρετε τον αριθμό της κάρτας σας μέλους του Family Film Club.
Όλοι οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν στο ταμείο του κινηματογράφου (αφορά σε δωρεάν εισιτήρια) ή στο κυλικείο. Ο κατάλογος με όλα τα δώρα βρίσκεται ΕΔΩ! . Επίσης, οι bonus πόντοι υπάρχουν στη mobile εφαρμογή για κινητά , στο πεδίο “Οι bonus κάρτες μου”.
Οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να δεις την κατάσταση των πόντων σου online, κάνοντας σύνδεση στην ιστοσελίδα μας. Αφού συνδεθείς, κάνε κλικ στο όνομά σου στην επάνω δεξιά γωνία για να δεις τις ρυθμίσεις σου, όπου μπορείς να επιλέξεις “bonus κάρτα” για να μάθεις τον ακριβή αριθμό των πόντων σου. Στην εφαρμογή Cineplexx App για κινητές συσκευές, μπορείς να δεις την κατάσταση των πόντων σου κάτω από την επιλογή “Οι bonus κάρτες μου”. Επίσης, μπορείς να δεις τους πόντους σου εκτυπωμένους πάνω σε κάθε εισιτήριο που αγοράζεις.
Όλοι οι bonus πόντοι συλλέγονται μέσω της κάρτας Family Film Club, και εξαργυρώνονται σε δώρα μέσα στους πρώτους 18 μήνες. Μετά την πάροδο αυτή, κάθε πόντος που έχει ληφθεί νωρίτερα από 18 μήνες εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ μέχρι να εξαργυρωθεί ή να περάσει το χρονικό όριο.
Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με μετρητά. Επιπλέον, δεν είναι δυνατό να μεταφερθούν bonus πόντοι από κάρτα μέλους του Family Film Club ή της Cineplexx Bonus Card σε άλλο άτομο.