Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη 34
54627 Θεσσαλονίκη
2310515351 (16:00-22:00)
Έναρξη λειτουργίας ταμείων:
30 λεπτά πρίν από την πρώτη προβολή.
Τεχνολογία:
4K Digital 3D Digital 2D
Ενοικίαση αίθουσας

Πως να έρθω

ΜΜΜ

Πρόσβαση με λεωφορείο

Γραμμές που περνούν από τη στάση
ΣΤΡΟΦΗ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ –
(Μοναστηρίου με Κωλέττη)


08 ΙΚΕΑ - Κ.Τ.Ε.Λ. μέσω Εγνατίας

19 ΚΟΡΔΕΛΙΟ - Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ

09 AΝ.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ

09 ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ - Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ

78(N) Κ.Τ.Ε.Λ. - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (νυχτερινό)

51 Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - ΣΙΝΔΟΣ

52 Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ - Α.Τ.Ε.Ι.

54 Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ – ΙΩΝΙΑ


Γραμμές που περνούν από τη στάση
ΟΠΑΠ – ΚΩΛΕΤΤΗ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

12 Κ.Τ.Ε.Λ. - ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ

Αυτοκίνητο

Αίθουσες

Αίθουσα 1

Θέσεις: 360
Σειρές: 15
Οθόνη: 157 τ.μ
AMEA: 2
Τεχνολογία: 4K, RealD 3D, Digital 2D

Αίθουσα 2

Θέσεις: 284
Σειρές: 14
Οθόνη: 112 τ.μ
AMEA: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

Αίθουσα 3

Θέσεις: 285
Σειρές: 14
Οθόνη: 116 τ.μ
AMEA: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

Αίθουσα 4

Θέσεις: 187
Σειρές: 10
Οθόνη: 81 τ.μ
AMEA: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

ΑΙΘΟΥΣΑ 5

Θέσεις: 126
Σειρές: 9
Οθόνη: 54 τ.μ
ΑΜΕΑ: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

ΑΙΘΟΥΣΑ 6

Θέσεις: 198
Σειρές: 12
Οθόνη: 67 τ.μ
ΑΜΕΑ: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

Αίθουσα 7

Θέσεις: 184
Σειρές: 14
Οθόνη: 79 τ.μ
ΑΜΕΑ: 2
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

ΑΙΘΟΥΣΑ 8 (Θερινή)

Θέσεις: 141
Σειρές: 11
ΑΜΕΑ: 13
Τεχνολογία: RealD 3D, Digital 2D

Τιμές

Τιμές Εισιτηρίων

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ

Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο. Αν η προβολή είναι 3D, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

6,50

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: ΤΡΙΤΗ

Προσφορά 'CINEMA DAY @ CINEPLEXX!'. Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο. H προσφορά ισχύει για όλους όσους έρθουν Τρίτη. Αν η προβολή είναι 3D, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€. Η προσφορά δεν ισχύει σε επίσημες αργίες.

4,00

Γενική Είσοδος: Τετάρτη

Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο. Αν η προβολή είναι 3D, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

6,50

Γενική Είσοδος: ΠΕΜΠΤΗ ως Κυριακή & ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΓΙΕΣ

Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο. Αν η προβολή είναι 3D, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

8,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 'STUDENT LIFE @ CINEPLEXX!' (Φοιτητικό Εισιτήριο) / Στρατιωτικό Εισιτήριο

Όλες τις ημέρες (και ΣΚ). Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο.

Σχετικά με το φοιτητικό εισιτήριο: Ισχύει για φοιτητές/τριες κάθε εκπαιδ. ιδρύματος μεταλυκειακής εκπαίδευσης· δημόσιου ή ιδιωτικού, της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Για τη διεκδίκηση της συγκεκριμένης προσφοράς, απαιτείται επίδειξη φοιτητικής/ού ταυτότητας/πάσου στα ταμεία.

Σχετικά με το στρατιωτικό εισιτήριο: Ισχύει για όλους όσους υπηρετούν μέσω υποχρεωτικής θητείας. Για τη διεκδίκηση της συγκεκριμένης προσφοράς, απαιτείται επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας στα ταμεία.

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν και για προβολές 3D, με επιπλέον χρέωση 2€.

6,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 'STUDENT LIFE @ CINEPLEXX!' (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ & POPCORN & COCA-COLA)

Όλες τις ημέρες (και ΣΚ). Ισχύει για φοιτητές.

Η προσφορά καλύπτει την ταυτόχρονη αγορά των ακόλουθων προϊόντων: 1 Κινημ. Εισιτήριο, 1 Large Popcorn, 1 Coca-Cola (750 ML). Όσοι πελάτες δεν επιθυμούν Coca-Cola, μπορούν να επιλέξουν ίση ποσότητα κάποιου άλλου αναψυκτικού (Coca-Cola Light, Fanta, ή Sprite). Η προσφορά ισχύει και για προβολές 3D, με επιπλέον χρέωση 2€. Η προσφορά είναι ατομική, και ισχύει για φοιτητές/τριες κάθε εκπαιδ. ιδρύματος μεταλυκειακής εκπαίδευσης· δημόσιου ή ιδιωτικού, της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Για τη διεκδίκηση της προσφοράς, απαιτείται επίδειξη φοιτητικής/ού ταυτότητας/πάσου στα ταμεία. Όσοι φοιτητές δεν ενδιαφέρονται για την προσφορά, δικαιούνται φοιτητικό εισιτήριο σε προνομιακή τιμή (παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογο μας). Οι προϋποθέσεις για την αγορά φοιτητικού εισιτηρίου είναι ίδιες με τις προϋποθέσεις για την προσφορά STUDENT LIFE @ CINEPLEXX!. Οι φοιτητικές παροχές υποστηρίζονται από το online σύστημα κρατήσεων μας· ανεξαρτήτως της τιμής που εμφανίζεται online στη διαδικασία της κράτησης: Εφόσον οι πελάτες πληρούν τις προϋποθέσεις για τις φοιτητικές παροχές, θα διεκδικούν την αντίστοιχη έκπτωση κατά την προσέλευση τους στα ταμεία μας.

10,00

CINEPLEXX DAY 2018

Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο/προβολή.Το πρόγραμμα προβολών του CINEPLEXX DAY 2018 έχει αναρτηθεί αναλυτικά στο site μας, και η δυνατότητα ν' αγοράσεις τo/α εισιτήριο/α σου για τις 10 Οκτωβρίου έχει ξεκινήσει...

ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ CINEPLEXX DAY 2018:

1) Μπαίνεις στο: http://www.cineplexx.gr/tainies/

2) Στο πάνω μέρος της σελίδας, επιλέγεις την ημερομηνία που σε αφορά (στην περίπτωση του CINEPLEXX DAY 2018, η ημερομηνία είναι: Τετάρτη 10.10.2018).

3) Σε αυτό το σημείο, βλέπεις αναλυτικά ολόκληρο το πρόγραμμα: Και τις ταινίες, αλλά και τις αντίστοιχες ώρες έναρξης τους. Κλικάροντας σε μια συγκεκριμένη ώρα έναρξης για κάποια ταινία, μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή τη διαθεσιμότητα των θέσεων για τη συγκεκριμένη προβολή.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ/Α ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ/ΕΣ CINEPLEXX DAY 2018:

Μπορείς ν' αγοράσεις το/α εισιτήριο/α σου είτε μέσω προσέλευσης στα ταμεία του κινηματογράφου (εντός των ωραρίων λειτουργίας μας), είτε online στον ιστότοπο μας (επιλέγεις την/τις προβολή/ές που σ' ενδιαφέρει/ουν μέσω των βημάτων που αναφέρουμε παραπάνω).

Η online αγορά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε πελάτες με φορτισμένη Cineplexx Bonus Card. Η αγορά μέσω προσέλευσης στα ταμεία του κινηματογράφου είναι διαθέσιμη σε όλους ανεξαιρέτως.

Μέσω φορτισμένης Cineplexx Bonus Card, μπορείς να προμηθευτείς μέχρι και δύο εισιτήρια για το CINEPLEXX DAY 2018 (για οποιαδήποτε/οποιεσδήποτε προβολή/ές).

Μέσω κανονικού τρόπου πληρωμής (μετρητά ή τραπεζική κάρτα) απευθείας στα ταμεία μας, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό εισιτηρίων που μπορείς να προμηθευτείς, ούτε στον αριθμό προβολών/ταινιών που μπορείς να επιλέξεις.

Δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης για τη συγκεκριμένη μέρα. Ο μόνος τρόπος για εξασφάλιση εισιτηρίου/ων για οποιαδήποτε προβολή CINEPLEXX DAY 2018 είναι είτε μέσω αγοράς πριν την ημέρα του event, είτε μέσω αγοράς την ημέρα του event. Την ημέρα του event τα ταμεία θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί, ενώ οι προβολές θα ξεκινάνε στις 11:30 το πρωί και θα συνεχίζουν μέχρι αργά το βράδυ. Το Κυνήγι Θησαυρού θα είναι ενεργό για ολόκληρη τη διάρκεια του event, και μέσω της συγκεκριμένης δραστηριότητας ο πελάτης θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος σε κλήρωση για συλλεκτικά δώρα. Το ωράριο των cosplayers, του ταχυδακτυλουργού, και του Fabooth (Αναμνηστικές Φωτογραφίες) θα είναι 17:00-22:00 (το ωράριο συμπεριλαμβάνει και διάλειμμα/διαλείμματα για το αντίστοιχο προσωπικό). Τα Cineplexx διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και δίχως προειδοποίηση το ωράριο οποιουδήποτε/οποιασδήποτε στοχείου/δραστηριότητας του event. Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες του event θα αναρτηθούν στο site μας εντός των επόμενων ημερών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ EVENT:

- Δες Καινούργια και Αγαπημένα Έργα με Τιμή Εισιτηρίου στα 2€!*
- Φωτογραφίσου με Διάσημους Χαρακτήρες Ταινιών!**
- Πίστεψε στο Απίστευτο μέσω Εκπληκτικών Μαγικών Τρικ!**
- Τύπωσε Απευθείας τις Ολόδικές σου Αναμνηστικές Φωτογραφίες από το Μεγαλύτερο Κινηματογραφικό Event της Χρονιάς!**
- Πάρε Μέρος στο Απόλυτα Σινεφίλ Κυνήγι Θησαυρού και Διεκδίκησε Πολύτιμα Δώρα!***

*Μπορείς να δεις αναλυτικά το πρόγραμμα μας στα αντίστοιχα digital posters μας ή στο site μας.
**Ωράριο: 17:00-22:00. Δεν υφίσταται έξτρα χρέωση για συμμετοχή. Εντός του ωραρίου συμπεριλαμβάνονται και διαλείμματα για το προσωπικό.
***Ισχύει για ολόκληρη τη διάρκεια του event. Δεν υφίσταται έξτρα χρέωση για συμμετοχή. Ο στόχος: Βρες και τα τρία κρυμμένα αυτοκόλλητα CINEPLEXX DAY 2018: TREASURE HUNT στον χώρο του κινηματογράφου, φωτογράφισε τον εαυτό σου μπροστά από κάθε αυτοκόλλητο, και στείλε μας και τις τρεις φωτογραφίες στο Facebook μας ή στο Instagram μας (Cineplexx GR) ώστε να λάβεις μέρος στην Κλήρωση μας για Συλλεκτικά Κινηματογραφικά Δώρα. Και τα τρία αυτοκόλλητα έχουν κρυφτεί σε σημεία τα οποία είναι προσβάσιμα από όλους ανεξαρτήτως του αν έχουν εισιτήριο. Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το CINEPLEXX DAY 2018: TREASURE HUNT και την αντίστοιχη Κλήρωση είναι διαθέσιμες στην ενότητα 'Σημειώσεις' της Facebook σελίδας μας.

Oι κινηματογράφοι Cineplexx διατηρούν το δικαίωμα ν' αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση τα ωράρια του event. Οι κινηματογράφοι Cineplexx δεν φέρνουν καμία ευθύνη στην περίπτωση που η συμμετοχή στην κλήρωση μέσα από το CINEPLEXX DAY 2018: TREASURE HUNT περιοριστεί ή δεν είναι δυνατή λόγω βανδαλισμού (π.χ. αφαίρεση αυτοκόλλητου από παρευρισκόμενο). Οι όροι της κλήρωσης έχουν αναρτηθεί στην ενότητα 'Σημειώσεις' της Facebook σελίδας μας.

2,00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 'CLUB THURSDAY'

Κάθε Πέμπτη.

Πέμπτη: Μια μέρα γεμάτη προνόμια για τους χρήστες της CINEPLEXX BONUS CARD!

Eισιτήρια και Μενού για 2 άτομα, μόνο 19€ με πληρωμές μέσω Cineplexx Bonus Card!

Σώζεις 31,5%!

H προσφορά ισχύει για την ταυτόχρονη αγορά των ακόλουθων προϊόντων: 2 εισιτήρια 2D, 1 popcorn XL, 2 αναψυκτικά 0,75L.

19,00

GIFT CARD

Δεν χαρίζεις ένα απλό αντικείμενο. Χαρίζεις μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες! Πρόσφερε τη CINEPLEXX GIFT CARD στα αγαπημένα σου πρόσωπα και χάρισε τους εισιτήρια για όποιες και όσες ταινίες θέλουν!

Περισσότερες πληροφορίες στα ταμεία των κινηματογράφων Cineplexx.

10,00<

Παιδικό εισιτηριο: Δευτέρα ως Κυριακη

Ισχύει μόνο για μέλη του Family Film Club. Ως 14 ετών.

Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο. Αν η προβολή είναι 3D, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.


* Ισχύει για όλες τις ταινίες που έχουν χαρακτηριστεί ως κατάλληλες

** Για κάθε 0,10€ που ξοδεύετε στα ταμεία του κινηματογράφου (εισιτήρια και κυλικείο), κερδίζετε 1 πόντο. Η συλλογή πόντων είναι δυνατή για μέχρι 2 εισιτήρια την ημέρα. Στο κυλικείο κερδίζετε πόντους για αγορές ως 35 ευρώ την ημέρα. Οι πόντοι έχουν διάρκεια 18 μήνες από την ημέρα που τους κερδίσατε. Η πρόσθεση πόντων στην κάρτα κατόπιν των αγορών δεν είναι δυνατή. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την διαδικασία συλλογής πόντων σε special events.

*** Σε περίπτωση που επιλέξετε να εκδώσετε την κάρτα μέσω εγγραφής στα ταμεία μας, η κάρτα σας (και τα αντίστοιχα προνόμια που σας προσφέρει) θα είναι ενεργή και διαθέσιμη προς χρήση 24 ώρες μετά από την εγγραφή σας.

5,50

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ισχύει μόνο για μέλη του Family Film Club. Ως 14 ετών.

Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο. Αν η προβολή είναι 3D, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

* Το Οικογενειακό πακέτο ισχύει μόνο με την επίδειξη της κάρτας Family Film Club, για τις μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες, για 3 ή 4 άτομα (στα άτομα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και τουλάχιστον ένας κηδεμόνας). Η κάρτα δεν μεταφέρεται σε άλλο πρόσωπο. Δεν είναι δυνατή η online αγορά εισιτηρίου με την κάρτα. Για τη διεκδικηση της συγκεκριμένης προσφοράς, κάθε κάρτα Family Film Club μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά ημερησίως. Δεν κερδίζονται πόντοι για αγορά εισιτηρίων με το οικογενειακό πακέτο.

5,00

CINEPLEXX BONUS CARD

Ακολουθείστε τον σύνδεσμο στα δεξιά της σελίδας για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα επιβράβευσης Cineplexx Bonus Card.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΜΕΑ

Όλες τις ημέρες (και ΣΚ). Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο. Αν η προβολή είναι 3D, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.

4,00

CINEPLEXX ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ

Δεν υπάρχει διαφορά στις τιμές/προσφορές της Θερινής Αίθουσας από τις τιμές/προσφορές που ισχύουν για τις υπόλοιπες αίθουσες μας.

Από 9 Ιουνίου και για όλη τη διάρκεια της Θερινής για το 2018, κάθε θεατής της Θερινής παίρνει δωρεάν από μία Κάρτα Δώρων CINEPLEXX ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ. Εκτός αν έχει πάρει ήδη την κάρτα από προηγούμενη επίσκεψη – στην προκειμένη περίπτωση, χρησιμοποιείται η κάρτα που έχει ήδη.

Σε κάθε επίσκεψη του, ο θεατής λαμβάνει μια ειδική σφραγίδα Cineplexx στο πίσω μέρος της κάρτας. Η πρώτη σφραγίδα μπαίνει με την έκδοση της πρώτης του κάρτας.

Με τη συμπλήρωση δύο σφραγίδων (δύο επισκέψεις), ο πελάτης λαμβάνει αυτόματα μία τσάντα Cineplexx. Με την προσθήκη δύο ακόμα σφραγίδων (συνολικά τέσσερις σφραγίδες, συνολικά τέσσερις επισκέψεις), ο πελάτης λαμβάνει αυτόματα ένα cooler bag Cineplexx.

Παράλληλα, με την κατάκτηση και των τεσσάρων σφραγίδων, ο θεατής λαμβάνει νέα –κενή από σφραγίδες– κάρτα, και η ίδια αναλογία σφραγίδων/δώρων ισχύει από την επόμενη επίσκεψη.

Η προσφορά της Κάρτας Δώρων CINEPLEXX ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ισχύει για όλη τη διάρκεια λειτουργίας της Θερινής Αίθουσας για το έτος 2018 – ή μέχρι εξαντλήσεως των δώρων.

Ν/Α

Τρόποι πληρωμής

ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ:

ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ:

ONLINE ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ CINEPLEXX BONUS CARD:

ONLINE ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ CINEPLEXX BONUS CARD:

Προνόμια Cineplexx

Προσφορές