A BEAUTIFUL PLANET - IMAX 3D

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

A BEAUTIFUL PLANET - IMAX 3D

Παρουσιασμένη μέσα από τη συγκλονιστική τεχνολογία IMAX® 3D, η ταινία A BEAUTIFUL PLANET, που διηγείται η βραβευμένη με Όσκαρ® Jennifer Lawrence, δίνει στους θεατές μια εικόνα της Γης από το Διάστημα που μέχρι τώρα ήταν κρυφή: Μια καλύτερη κατανόηση του πλανήτη και του γαλαξία μας.

Τιμή Γενικής Εισόδου: 6 ευρώ

Πρωτότυπος τίτλος: A Beautiful Planet
Έναρξη ταινίας: 29.08.2019
Διάρκεια: 48 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2016
Είδος: Ντοκιμαντέρ
Ηθοποιοί: Jennifer Lawrence (Narrator)
Σκηνοθέτης: Toni Myers
Διανομή: ABC - FILMS
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Με υπότιτλους
  • IMAX 3D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Γυρισμένη σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος της Αμερικής (NASA), η ταινία περιλαμβάνει εκπληκτικό υλικό από τον μεγαλειώδη μπλε πλανήτη μας —και τις επιπτώσεις της ανθρωπότητας μέσα από την πάροδο του χρόνου— που έχει τραβηχτεί από τους αστροναύτες του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού (ISS): Ερευνητικό εργαστήριο, εκπαιδευτικό κέντρο, και παρατηρητήριο, ο ISS έχει χτιστεί σε τροχιά από 16 χώρες και τροφοδοτείται με ενέργεια από τον ήλιο.

Κοιτώντας την από το διάστημα, η Γη ακτινοβολεί το βράδυ με την ηλεκτρική ένταση της ανθρώπινης επέκτασης — μια ξεκάθαρη απεικόνιση του μεταβαλλόμενου κόσμου μας: Η αποψίλωση σε μέρη όπως η Μαδαγασκάρη και ο Αμαζόνιος, οι νυχτερινές φωτιές στον Κόλπο του Μεξικού, το λιώσιμο των παγετώνων στη Γροιλανδία· όλα είναι ορατά από τον ISS. Μα είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε τον πλανήτη. Ενώ συνεχίζουμε να εξερευνούμε και να συλλέγουμε γνώσεις για τον γαλαξία μας, αναπτύσσουμε παράλληλα μια βαθύτερη σύνδεση με τον τόπο που όλοι μας ονομάζουμε σπίτι.

Το A BEAUTIFUL PLANET παρουσιάζει μια εκπληκτική θέα της Γης μέσα από πλάνα, τα οποία εν μέρει έχουν σχεδιαστεί και γυριστεί από τους αστροναύτες που βρίσκονται πάνω στον ίδιο τον ISS. Χρησιμοποιώντας προηγμένη απεικόνιση που βασίζεται σε αστρονομικά δεδομένα του Εθνικού Κέντρου για Εφαρμογές Supercomputing, η ταινία οραματίζεται μια ελπιδοφόρα ματιά στο μέλλον της ανθρωπότητας.

H ταινία αποτελεί μια συμπαραγωγή της IMAX Entertainment σε συνεργασία με τη NASA.

Συγκεντρώνει ένα μεγάλο κομμάτι της ίδιας κινηματογραφικής ομάδας των έργων HUBBLE 3D και SPACE STATION 3D, με επικεφαλής τον παραγωγό και σκηνοθέτη Toni Myers. Ο διευθυντής φωτογραφίας James Neihouse, ASC, εργάστηκε ως ο εκπαιδευτής αστροναυτών. Ο Graeme Ferguson, συνιδρυτής της IMAX και πρωτοπόρος παραγωγός πολλών διαστημικών ταινιών IMAX, είναι ο εκτελεστικός παραγωγός· με τον Judy Carroll να είναι ο συμπαραγωγός της ταινίας. Ο Marsha Ivins εργάστηκε ως σύμβουλος διαστημικών επιχειρήσεων στην ταινία. Η μουσική δημιουργήθηκε από τους Micky Erbe και Maribeth Solomon, και το sound design έγινε από τον Peter Thillaye.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Μη διαθέσιμη προβολή για κράτηση

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.