Κριτικές από χρήστες

ΑΙΓΑΙΟ SOS

ANNADELIOU, 17.11.2018

Υπέροχη. Πολύ γέλιο.

liakoskassiss, 27.11.2018

Η παρακμή της χώρας μας

Μια ταινία που το χιούμορ της ξεζουμίζεται από βλάχικες προφορές (υπερβολικά επιτηδευμένες) και από στερεότυπα του στρατού (πρέπει πάντα να υπάρχει ένας gay εκεί μέσα). Προσωπικά γέλασα μόνο με μια ατάκα που είχε αναφορά το LOST. Όλα τα υπόλοιπα "αστεία" ήταν επιπέδου γ διαλογής. Δε θα σχολιάσω το τέλος με την Φουρέιρα, γιατί μου έρχονται αναλαμπές στο μυαλό και θα σπάσω τον υπολογιστή. Κρίμα και πάλι κρίμα που δίνουμε τροφή να συνεχίζονται τέτοιες παραγωγές από την Ελλάδα και αφήνουμε σκηνοθέτες ταλεντάρες να στρέφονται στο εξωτερικό με ξένο casting.... Αναφέρομαι στον Γιώργο Λάνθιμο που διαπρέπει με τις 3 τελευταίες του ταινίες.

Δες περισσότερα Δες λιγότερα

alexandrarountou, 30.11.2018

Ωραία κωμωδία, για να γελάσεις με ελαφρύ χιούμορ. Όχι κάτι ιδιαίτερο από άποψη σεναρίου, αλλά προσφέρει αρκετές στιγμές γέλιου.

Dimj0un, 03.12.2018

Πολύ καλή ταινία, θα μπορούσε και καλύτερη, πάντως είχε πολύ γέλιο.

Cine(plex)moviemaniac, 07.12.2018

Μια βλακεία...

Εντελώς "ότι να ναι" χαζοταινία... Από 0-10 θα της βάλω 1 αστεράκι.

sirak33, 17.12.2018

Πολύ πολύ πολύ μέτρια ταινία με χιούμορ υπερβολικά ξεπερασμένο, πάρα πολλά κενά στο σενάριο που είναι αδιάφορο. Αλήθεια αναρωτιέμαι όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν πόσο για τα λεφτά και μόνο τα λεφτά το έκαναν. Δεν νομίζω να πιστεύανε ούτε οι ίδιοι ότι αυτή η ταινία θα έχει επιτυχία.

Δες περισσότερα Δες λιγότερα

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.