ΜΠΕΛ: Ο ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

ΜΠΕΛ: Ο ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

Από τον υποψήφιο για Όσκαρ® σκηνοθέτη Μαμόρου Χοσόντα και το Studio Chizu, δημιουργούς τού «Mirai» μία νέα ιστορία φαντασίας για την ενηλικίωση στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων.

H ταινία προβάλλεται και σε Αυθεντική Έκδοση με ελληνικούς υπότιτλους, και μεταγλωττισμένη.

Πρωτότυπος τίτλος: Ryû to sobakasu no hime
Έναρξη ταινίας: 26.01.2023
Διάρκεια: 121 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: JPN/2021
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Μιούζικαλ
Ηθοποιοί: Στα ελληνικά ακούγονται οι: Βάσια Ζαχαροπούλου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Νίκη Γεωργακάκου, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Π.Τρίκα, Χ.Ηλιοπούλου, Τζ.Παπαδοπούλου, Β.Κώστα, Άννα Σταματίου, Π.Δαμουλής, Α.Ευαγγελάτος, Λ.Μουτσοπούλου
Σκηνοθέτης: Mamoru Hosoda
Διανομή: Neo Films
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Με υπότιτλους
  • Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά
  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Σούζου είναι ένα ντροπαλό, καθημερινό κορίτσι γυμνασίου που ζει σε ένα χωριό. Για χρόνια ήταν η σκιά τού εαυτού της. Μα, όταν μπαίνει στο «U», έναν απίστευτο εικονικό κόσμο, δραπετεύει στην διαδικτυακή της περσόνα, την Μπελ, μία πανέμορφη παγκοσμίου βεληνεκούς τραγουδίστρια. Μία μέρα, η συναυλία της διακόπτεται από ένα τερατώδες πλάσμα που κυνηγούν αυτόκλητοι τιμωροί. Καθώς το κυνήγι θεριεύει, η Σούζου ξεκινά ένα επικό ταξίδι αναζήτησης της ταυτότητας αυτού τού μυστηριώδους «τέρατος» και να ανακαλύψει την αληθινή της ταυτότητα σε έναν κόσμο, όπου μπορείς να είσαι οποιοσδήποτε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά εισιτηρίων, Κράτηση θέσεων Online αγορά εισιτηρίων, (Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων) Αγορά εισιτηρίων μόνο από τα ταμεία του κινηματογράφου Μη διαθέσιμη προβολή

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.