ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΟΜΟΥ

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΟΜΟΥ

Η ταινία θα προβληθεί στα πλαίσια του HORRORANT FILM FESTIVAL 2019

Πολυβραβευμένος συγγραφέας και κινηματογραφιστής, ο Βρετανός Owen Egerton έχει συγκεντρώσει μερικά από τα πλέον ανερχόμενα ταλέντα του Hollywood, όπως ο Jacob Batalon του Spider-Man, και τους φέρνει αντιμέτωπους με κάθε είδους horror villain μπορεί να φανταστεί το μυαλό σας, σε μια ακραία διασκεδαστική meta-κωμωδία τρόμου, που με τέτοιο τίτλο δε θα μπορούσε να λείπει από το Horrorant Film Festival!

Πρωτότυπος τίτλος: Blood Fest
Έναρξη ταινίας: 15.05.2019
Διάρκεια: 93 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2018
Είδος: Κωμωδία, Τρόμου
Ηθοποιοί: Robbie Kay, Jacob Batalon, Seychelle Gabriel, Barbara Dunkelman, Tate Donovan, Owen Egerton
Σκηνοθέτης: Owen Egerton
Διανομή: Horrorant Film Festival
Καταλληλότητα:

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Οπαδοί συρρέουν σε ένα φεστιβάλ που θα γιορτάσει τις πιο θρυλικές ταινίες τρόμου, όμως δεν αργούν να ανακαλύψουν πως ο χαρισματικός διοργανωτής του έχει το δικό του διαβολικό σχέδιο. Ο ένας μετά τον άλλον, οι παρευρισκόμενοι πέφτουν νεκροί, με τρεις εφήβους, με μοναδικό εφόδιο όσα έχουν δει στο σινεμά, να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν ορδές τεράτων και σχιζοφρενών με την ελπίδα να φύγουν ζωντανοί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.