ΚΡΙΝΤ ΙΙ

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

ΚΡΙΝΤ ΙΙ

Το ΚΡΙΝΤ II είναι η συνέχεια των πολυβραβευμένων ταινιών Rocky και η συνέχεια της ταινίας Creed που το 2015 έσπασε τα ταμεία φτάνοντας τα 170 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, “κερδίζοντας” κοινό και κριτικούς. Ο Ράιαν Κούγκλερ (Dark Panther), ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία, επιστρέφει στο franchise ως διευθυντής παραγωγός του ΚΡΙΝΤ II. Η νέα ταινία σκηνοθετείται από τον Στίβεν Κέιπλ Jr, που το 2016 είχε σκηνοθετήσει τη δραματική ταινία The Land.
Οι Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και Σιλβέστερ Σταλόνε, ενσαρκώνουν τους ρόλους του Άντονις Κριντ και του Ρόκι Μπαλμπόα, αντίστοιχα.

Πρωτότυπος τίτλος: Creed II
Έναρξη ταινίας: 29.11.2018
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2018
Είδος: Δράμα
Ηθοποιοί: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Florian Munteau, Tessa Thompson
Σκηνοθέτης: Steven Caple Jr.
Διανομή: Tanweer
Καταλληλότητα: Κ15

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Άντονις Κριντ. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Ρόκι Μπαλμπόα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θ’ αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θ’ ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

Στο ΚΡΙΝΤ II, το κοινό θ’ ανακαλύψει ξανά όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν κάποιο πρωταθλητή και θα θυμηθεί ότι ανεξάρτητα από τον προορισμό, κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Μη διαθέσιμη προβολή για κράτηση

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.