ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΛΟΦΟΣ - "ΑΦΙΕΡΩΜΑ HALLOWEEN"

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΛΟΦΟΣ -

To ατμοσφαιρικό αριστούργημα "γοτθικού τρόμου" από τον σκηνοθέτη Guillermo del Toro. Στην Αγγλία του 19ου αιώνα, μια συγγραφέας παραδίδεται στην έλξη της για έναν μυστηριώδη, χαρισματικό άγνωστο που θα την παρασύρει σε αιματοβαμμένα μονοπάτια πάθους.

Πρωτότυπος τίτλος: Crimson Peak
Έναρξη ταινίας: 22.10.2015
Διάρκεια: 120 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2015
Είδος: Μυστηρίου, Ρομαντική
Ηθοποιοί: Mia Wasikowska , Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Charlie Hunnam
Σκηνοθέτης: Guillermo del Toro
Διανομή: UIP
Καταλληλότητα: K18

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

To ατμοσφαιρικό αριστούργημα "γοτθικού τρόμου" από τον σκηνοθέτη Guillermo del Toro. Στην Αγγλία του 19ου αιώνα, μια συγγραφέας παραδίδεται στην έλξη της για έναν μυστηριώδη, χαρισματικό άγνωστο που θα την παρασύρει σε αιματοβαμμένα μονοπάτια πάθους. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος της, βρίσκει καταφύγιο στον πύργο του, ένα σπίτι που ματώνει, έχει καλά θαμμένα μυστικά και... ζητάει εκδίκηση. Εκεί θα συμβιώσει με μια ζηλιάρα αδελφή, καθώς και με αρκετά φαντάσματα που κρύβουν την ανείπωτη, φρικτή αλήθεια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Μη διαθέσιμη προβολή για κράτηση

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.