ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ

Η ταινία θα προβληθεί στα πλαίσια του HORRORANT FILM FESTIVAL 2019

Η επιτυχία του Sonno Profondo, δίνει φτερά στους αδερφούς Onetti που συνεχίζουν να τιμούν το giallo με ένα νοσηρό αστυνομικό θρίλερ με εξαιρετικό τεχνικό τομέα που αναβιώνει άψογα το είδος, ηλεκτρονική μουσική που προκαλεί ανατριχίλες και εντυπωσιακές ανατροπές που αφήνουν το θεατή εμβρόντητο. Βραβείο Ειδικής Μνείας στο 3ο Horrorant Film Festival.

Πρωτότυπος τίτλος: Francesca
Έναρξη ταινίας: 15.05.2019
Διάρκεια: 80 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: ARG, ITA/2015
Είδος: Αστυνομικό Θρίλερ, Τρόμου
Ηθοποιοί: Luis Emilio Rodriguez, Gustavo Dalessanro, Raul Gederlini
Σκηνοθέτης: Luciano Onetti
Διανομή: Horrorant Film Festival
Καταλληλότητα:

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Δεκαπέντε χρόνια από την εξαφάνιση της μικρής Francesca, κόρης ενός διάσημου καλλιτέχνη, η πόλη συγκλονίζεται από έναν ψυχοπαθή που έχει βαλθεί να την καθαρίσει από τις “ακάθαρτες και καταραμένες ψυχές» δολοφονώντας κόσμο ακόμη και σε κοινή θέα. Οι ντέντεκτιβ Moretti και Succo που αναλαμβάνουν να λύσουν οι ίδιοι την υπόθεση, έρχονται αντιμέτωποι με αποσπάσματα από τη Θεία Κωμωδία του Δάντη, που τους αφήνει ο δολοφόνος. Όλα δείχνουν ότι η Francesca έχει επιστρέψει, όμως δεν είναι αυτή που όλοι γνώριζαν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.