ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ

ΚΡΙΤΙΚΗ

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ

Οι διεθνείς κριτικές αναφέρουν μεταξύ άλλων :
«Η καλύτερή Βρετανική ταινία τρόμου εδώ και χρόνια»,
«Μία κούρσα χωρίς φρένα με το τρενάκι του τρόμου»,
«Μεγαλοφυές, δεν μοιάζει με τίποτα από ό,τι έχεις δει μέχρι σήμερα, 10/10»

Πρωτότυπος τίτλος: Ghost Stories
Έναρξη ταινίας: 19.04.2018
Διάρκεια: 98 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: GBR/2018
Είδος: Θρίλερ, Τρόμου
Ηθοποιοί: Andy Nyman, Martin Freeman, Paul Whitehouse, Alex Lawther
Σκηνοθέτης: Jeremy Dyson, Andy Nyman
Διανομή: Spentzos
Καταλληλότητα: Κ15

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο καθηγητής Φιλιπ Γκουντμαν είναι ψυχολόγος και αρκετά σκεπτικιστής, του οποίου ο ορθολογισμός δοκιμάζεται στα άκρα όταν πέφτει στα χέρια του ένας ξεχασμένος φάκελος που περιέχει τρεις τρομακτικές ιστορίες φαντασμάτων. Επηρεασμένος από αυτά που διάβασε ξεκινάει μία έρευνα ώστε να δώσει λογικές εξηγήσεις σε αυτά τα γεγονότα.

Καθώς ο Γκούντμαν ερευνά τις υποθέσεις συναντά τρεις βασανισμένους ανθρώπους, ο καθένας με μια ιστορία τρομακτικότερη από την άλλη, αλλόκοτη και ανεξήγητη. Ο νυχτοφύλακας Τόνι είχε με τρομακτική συνάντηση με ένα φάντασμα σε μία άδεια αποθήκη, πράγμα που τον στοιχειώνει για χρόνια. Ο έφηβος Σάιμον έκανε μια νυχτερινή βόλτα με το αυτοκίνητο που τον κατέστησε από εκείνη την στιγμή ανίκανο να κοιμηθεί. Και ο Μάικ ένας αναιδής τραπεζικός, αναθεώρησε στο έπακρο τον τρόπο που σκέπτεται όταν ανήσυχα πνεύματα εμφανίστηκαν στην μέχρι τότε τέλεια ζωή του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.


Κριτικές από χρήστες

Cine(plex)moviemaniac, 20.04.2018

Scary & creepy movie...

Την βρήκα σίγουρα τρομακτική... Μ' έκανε να τρομάξω & να πεταχτώ από την θέση μου αρκετές φορές... Απλά εκεί που μου τα χάλασε πάντως, ήταν στην υπόθεση & το σενάριο της... Οπότε, γι' αυτό και τα 6 αστέρια...