HARRY POTTER AND THE CHAMBER OF SECRETS

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

HARRY POTTER AND THE CHAMBER OF SECRETS

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι θεατές θα μπορέσουν να απολαύσουν την ταινία σε μορφή IMAX®.
IMAX® Η πιο Μεγαλειώδης Κινηματογραφική Εμπειρία στον Πλανήτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ταινία προβάλλεται στην αυθεντική της μορφή, έτσι όπως αρχικά είχε παιχτεί στους κινηματογράφους (Theatrical Version) και ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.

Πρωτότυπος τίτλος: Harry Potter and the Chamber of Secrets
Έναρξη ταινίας: 27.01.2022
Διάρκεια: 161 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA, GBR/2002
Είδος: Φαντασίας, Περιπέτεια, Λογοτεχνία
Ηθοποιοί: Daniel Radcliffe, Rubert Grint, Emma Watson, Tom Felton, Christian Coulson
Σκηνοθέτης: Chris Columbus
Διανομή: Tanweer
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Αυθεντική Έκδοση Χωρίς Ελληνικούς Υπότιτλους
  • IMAX 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Χάρι Πότερ δεν πέρασε ένα ευχάριστο καλοκαίρι. 'Οχι μόνον έπρεπε να ανέχεται την καταπιεστική θεία του, την Πετούνια, το ραδιούργο θείο Βέρνον Ντάρσλεϊ και το φόβο που τρέφουν οι δυο παραπάνω για τις υπερφυσικές δυνάμεις του ανηψιού τους, αλλά φαίνεται τελικά ότι κι οι καλύτεροι φίλοι του, ο Ρον Ουέσλι και η Ερμιόνη Γκρέιντζερ τον ξέχασαν -αφού δεν έχουν απαντήσει ούτε σε ένα από τα γράμματα που τους έστειλε. Επιπλέον, το σπιτικό ξωτικό Ντόμπι εμφανίζεται τελείως αναπάντεχα και μυστηριωδώς στο δωμάτιο του Χάρι και τον προειδοποιεί ότι τον περιμένει μεγάλος κίνδυνος αν θελήσει να ξαναγυρίσει στη Σχολή Χόγκουαρτς.

Το ξωτικό Ντόμπι είναι τόσο πρόθυμο να αποτρέψει το Χάρι να επιστρέψει στη Σχολή για Μαγείες και Ξόρκια, ώστε έχει εμποδίσει όλες τις προσπάθειες, τόσο του Ρον όσο και της Ερμιόνης, να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του. Αλλά παρόλες τις κακόβουλες προσπάθειες του Ντόμπι, ο αποφασιστικός και πεισματάρης Χάρι σώζεται από τους θείους του, χάρις στον Ρον και τα αδέλφια του -αλλά και τη συνδρομή ενός ιπτάμενου αυτοκινήτου!- και καταλήγει στη ζεστασιά του σπιτιού των Ουέσλι.

'Οταν όμως ο Χάρι και ο Ρον εμποδίζονται, πολύ ύποπτα, να φτάσουν στην μαγική πλατφόρμα 9 του σταθμού και να επιβιβαστούν στο τρένο Χόγκουαρτς Εξπρές που θα τους ξαναγυρίσει στη σχολή τους, τα δυο παιδιά κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια να μην αργοπορήσουν. Αποτέλεσμα είναι να υποστούν τελικά το θυμό του καθηγητή Σνέιπ, ο οποίος ζητά μέχρι και την αποβολή τους!

Εν τω μεταξύ, τα νέα από τα ηρωϊκά κατορθώματα του Χάρι, κατά το προηγούμενο έτος φοίτησης, έχουν διαδοθεί σ΄όλη τη σχολή Χόγκουαρτς κι ο ίδιος γίνεται το αντικείμενο μιας ανεπιθύμητης δημοσιότητας. Ανάμεσα στους νέους οπαδούς του βρίσκουμε: τη μικρή αδελφή του Ρον, τη Τζίνι, τον πρωτοετή και υποψήφιο φωτογράφο Κόλιν Κρίβι και, χειρότερα απ΄όλα, το νέο Καθηγητή στο μάθημα της Άμυνας Ενάντια στις Σκοτεινές Τέχνες, Γκίλντρόϊ Λόκχαρτ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά εισιτηρίων, Κράτηση θέσεων Online αγορά εισιτηρίων, (Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων) Αγορά εισιτηρίων μόνο από τα ταμεία του κινηματογράφου Μη διαθέσιμη προβολή

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.