ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 3

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 3

Από την DreamWorks Animation έρχεται η πολυαναμενόμενη αποκορύφωση ενός από τα πλέον δημοφιλή franchises στην ιστορία του κινηματογράφου, η ταινία Πώς Να Εκπαιδεύσεις Τον Δράκο Σου 3. Αυτό που ξεκίνησε ως μια απίθανη φιλία ανάμεσα σε έναν έφηβο Βάικινγκ και έναν τρομερό δράκο Η Οργή της Νύχτας, έχει εξελιχθεί σε μια επική τριλογία που μας αφηγείται τη ζωή τους.

Πρωτότυπος τίτλος: How to Train Your Dragon: The Hidden World
Έναρξη ταινίας: 11.04.2019
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2019
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Jonah Hill, Cate Blanchett, Kristen Wiig
Σκηνοθέτης: Dean DeBlois
Διανομή: Tulip Entertainment
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά
  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Σε αυτό, το επόμενο κεφάλαιο, ο Ψάρης και ο Φαφούτης θα ανακαλύψουν επιτέλους τον αληθινό προορισμό τους στη ζωή: ο επικεφαλής του χωριού θα γίνει κυβερνήτης του Μπερκ έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του και ο δράκος θα γίνει αρχηγός του είδους του. Καθώς οι δυο τους ανέρχονται, η πλέον σκοτεινή απειλή που έχουν ποτέ αντιμετωπίσει - όπως και η εμφάνιση μιας θηλυκής Οργής της Νύχτας- θα δοκιμάσουν καθοριστικά τη δύναμη της σχέσης τους. Για την ταινία Πώς Να Εκπαιδεύσεις Τον Δράκο Σου 3, ο σκηνοθέτης της σειράς Ντιν ΝτιΜπλόι επιστρέφει μαζί με ένα υπέρλαμπρο καστ. Την παραγωγή της ταινίας υπογράφει ο Μπραντ Λιούις (Ρατατούης, ΑΝΤΖ) και ο παραγωγός όλων των ταινιών της σειράς, Μπόνι Άρνολντ (Toy Story, Tarzan).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Μη διαθέσιμη προβολή για κράτηση

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.