Ο INDIANA JONES ΚΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

Ο INDIANA JONES ΚΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

Ο Harrison Ford επιστρέφει στο ρόλο του θρυλικού ήρωα αρχαιολόγου για την πολυαναμενόμενη τελευταία ταινία του εμβληματικού franchise.

Πρωτότυπος τίτλος: Indiana Jones and the Dial of Destiny
Έναρξη ταινίας: 29.06.2023
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2023
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Boyd Holbrook
Σκηνοθέτης: James Mangold
Διανομή: Feelgood Entertainment
Καταλληλότητα:

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • IMAX 2D
  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Harrison Ford επιστρέφει στο ρόλο του θρυλικού ήρωα αρχαιολόγου για την πολυαναμενόμενη τελευταία ταινία του εμβληματικού franchise – μία μεγάλη κινηματογραφική περιπέτεια γυρισμένη σε όλο τον κόσμο. Συμπρωταγωνιστές του Ford είναι οι Phoebe Waller-Bridge (“Fleabag”), Antonio Banderas (“Πόνος και Δόξα”), John Rhys-Davies (“Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού”), Toby Jones (“Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε”), Boyd Holbrook (“Λόγκαν”), Ethann Isidore (“Θανάσιμο Δίδυμο”) και Mads Mikkelsen (“Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ”).

Σκηνοθεσία από τον James Mangold (“Κόντρα Σε Όλα,” “Λόγκαν”), σενάριο από τους Jez Butterworth, John-Henry Butterworth, David Koepp και James Mangold, παραγωγή από τους Kathleen Kennedy, Frank Marshall και Simon Emanuel, και με τους Steven Spielberg και George Lucas ως executive producers. Ο John Williams, ο οποίος ήταν ο συνθέτης όλων των ταινιών του Indy από το “Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού” του 1981, επιστρέφει και πάλι ως συνθέτης της ταινίας.

Online αγορά εισιτηρίων, Κράτηση θέσεων Online αγορά εισιτηρίων, (Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων) Αγορά εισιτηρίων μόνο από τα ταμεία του κινηματογράφου Μη διαθέσιμη προβολή

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.