ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΣΟΧΟ

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΣΟΧΟ

Ψυχολογικό θρίλερ του Έντγκαρ Ράιτ, για μια νεαρή κοπέλα που έχει πάθος με το σχέδιο μόδας και που έχει μυστηριωδώς την ικανότητα να εισέλθει στη δεκαετία του 1960. Εκεί συναντά το είδωλό της, έναν εκθαμβωτικό, φιλόδοξο τραγουδιστή. Όμως το Λονδίνο της δεκαετίας του 60 δεν είναι αυτό που φαίνεται και ο χρόνος δείχνει να καταρρέει με μυστηριώδεις συνέπειες…

Πρωτότυπος τίτλος: Last Night in Soho
Έναρξη ταινίας: 04.11.2021
Διάρκεια: 117 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: GBR/2021
Είδος: Θρίλερ, Μυστηρίου
Ηθοποιοί: Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie, Matt Smith, Terence Stamp, Diana Rigg
Σκηνοθέτης: Edgar Wright
Διανομή: Tulip Entertainment
Καταλληλότητα: K18

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Σημείωμα του σκηνοθέτη

Στο «Συνέβη Στο Σόχο» η ηρωίδα πηγαίνει σε ένα ταξίδι. Πρώτα από την επαρχία στην πόλη και μετά σε μια άλλη εποχή. Θα ήθελα πολύ το κοινό να κάνει αυτό το ταξίδι μαζί της όταν η ταινία θα κάνει πρεμιέρα. Εσκεμμένα ωθήσαμε το άνοιγμα της ταινίας το φετινό φθινοπωρινό για να μπορούμε να την απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη.
Εγώ, το καστ και το συνεργείο της ταινίας είμαστε ενθουσιασμένοι και θα θέλαμε να ζητήσουμε από εσάς, τους θεατές, να κρατήσετε τα μυστικά της ιστορίας για να τα ανακαλύψουν οι άλλοι μόνοι τους αργότερα.
Όταν γράφαμε την ταινία, θέλαμε όλοι όσοι τη δουν να ανακαλύψουν την ιστορία μαζί με την ηρωίδα. Επομένως, παρακαλώ, αν μπορείτε, διατηρήστε την εμπειρία ανέπαφη για το υπόλοιπο κοινό, ώστε όσα συνέβησαν χθες βράδυ στο Σόχο… να παραμείνουν στο Σόχο.

Έντγκαρ Ράιτ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Cineplexx One Salonica
Online αγορά εισιτηρίων, Κράτηση θέσεων Online αγορά εισιτηρίων, (Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων) Αγορά εισιτηρίων μόνο από τα ταμεία του κινηματογράφου Μη διαθέσιμη προβολή

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.