Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ: Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ: Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ

«Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου 2001 και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις του κοινού και των κριτικών: 880 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως, 13 υποψηφιότητες και τέσσερα Όσκαρ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι θεατές θα μπορέσουν να απολαύσουν την ταινία σε μορφή IMAX, για μια μεγαλειώδη κινηματογραφική εμπειρία!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ταινία προβάλλεται στην αυθεντική της μορφή, έτσι όπως αρχικά είχε παιχτεί στους κινηματογράφους (Theatrical Version) και ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.

Πρωτότυπος τίτλος: The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Έναρξη ταινίας: 20.11.2021
Διάρκεια: 180 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: NZL, USA/2001
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Δράμα
Ηθοποιοί: Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom, Alan Howard, Sean Bean, Alan Howard, Ian Holm, Christopher Lee, Andy Serkis, Billy Boyd
Σκηνοθέτης: Peter Jackson
Διανομή: Tanweer
Καταλληλότητα: Κ12

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Αυθεντική Έκδοση Χωρίς Ελληνικούς Υπότιτλους
  • IMAX 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο νεαρός Φρόντο, κάτοικος της Μέσης Γης, με τη βοήθεια του μάγου Γκάνταλφ και μιας ομάδας πολεμιστών, που απαρτίζουν τη Συντροφιά του Δαχτυλιδιού, ξεκινά ένα επικό ταξίδι για να καταστρέψει ένα μαγικό δαχτυλίδι, πηγή δύναμης του Κακού. Καθ’ οδόν, όμως, είναι πολλοί αυτοί που αγωνίζονται να το αποκτήσουν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά εισιτηρίων, Κράτηση θέσεων Online αγορά εισιτηρίων, (Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων) Αγορά εισιτηρίων μόνο από τα ταμεία του κινηματογράφου Μη διαθέσιμη προβολή

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.