6 Υποψηφιότητες για Όσκαρ (2018), μεταξύ των οποίων για Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία, Α' Ανδρικό Ρόλο (Ντάνιελ Ντέι Λιούις), και Β' Γυναικείο Ρόλο (Λέσλι Μάνβιλ)." />
6 Υποψηφιότητες για Όσκαρ (2018), μεταξύ των οποίων για Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία, Α' Ανδρικό Ρόλο (Ντάνιελ Ντέι Λιούις), και Β' Γυναικείο Ρόλο (Λέσλι Μάνβιλ)." />

ΑΟΡΑΤΗ ΚΛΩΣΤΗ

ΚΡΙΤΙΚΗ

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

ΑΟΡΑΤΗ ΚΛΩΣΤΗ

H νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον ("Μανόλια", "Θα Χυθεί Αίμα") με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις στον τελευταίο ρόλο της καριέρας του.

6 Υποψηφιότητες για Όσκαρ (2018), μεταξύ των οποίων για Καλύτερη Ταινία, Σκηνοθεσία, Α' Ανδρικό Ρόλο (Ντάνιελ Ντέι Λιούις), και Β' Γυναικείο Ρόλο (Λέσλι Μάνβιλ).

Πρωτότυπος τίτλος: Phantom Thread
Έναρξη ταινίας: 01.02.2018
Διάρκεια: 130 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2018
Είδος: Δράμα
Ηθοποιοί: Daniel Day-Lewis, Vicky Krieps, Lesley Manville, Camilla Rutherford
Σκηνοθέτης: Paul Thomas Anderson
Διανομή: UIP
Καταλληλότητα: Κ12

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Στο μεταπολεμικό Λονδίνο της δεκαετίας του ’50 ο σχεδιαστής ρούχων Ρέινολντς Γούντκοκ (Ντάνιελ Νέι Λούις) και η αδερφή του, Σίριλ (Λέσλι Μάνβιλ) κυριαρχούν στο χώρο της βρετανικής υψηλής ραπτικής, ντύνοντας μέλη βασιλικών οικογενειών, αστέρες του κινηματογράφου και εκπροσώπους της ανώτατης κοινωνικής τάξης.

Παράλληλα, πλήθος γυναικών μπαίνουν εφήμερα στη ζωή του ιδιόρρυθμου Ρέινολντς, ενσαρκώνοντας τις κατά διαστήματα μούσες του και σταδιακά παραχωρούν τη θέση τους στις επόμενες, που θα έχουν ανάλογη τύχη. Η μόνη σταθερή γυναίκα στη ζωή του Ρέινολντς είναι η αδερφή του μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει, τυχαία, μια νεαρή γυναίκα, την Άλμα, η οποία γίνεται ερωμένη και μούσα του.

Από τη στιγμή που ερωτεύεται και παραδίδεται στην Άλμα συνειδητοποιεί πως διασαλεύεται η απόλυτα ελεγχόμενη και προγραμματισμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια ζωή του, και κάτι τέτοιο τον τρομοκρατεί. Η απρόσμενη αυτή ερωτική σχέση έρχεται να μεταμορφώσει και τους δύο, αλλά και την ίδια την ερωτική τους σχέση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.