Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

Για πρώτη φορά μετά από παραπάνω από μια δεκαετία, η DreamWorks Animation παρουσιάζει μια νέα περιπέτεια στο κινηματογραφικό σύμπαν του Σρεκ καθώς ο τολμηρός ληστής, Γάτος Σπιρουνάτος ανακαλύπτει πως το πάθος του για κίνδυνο και η αδιαφορία του για την ασφάλεια έχουν επιπτώσεις.

Ο «Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία» είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια της υποψήφιας για Όσκαρ® ταινίας του 2011. Ο χαρακτήρας του Γάτου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ταινία Σρεκ 2 του 2004, η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ®, και που σημείωσε τεράστια παγκόσμια επιτυχία.

Πρωτότυπος τίτλος: Puss in Boots: The Last Wish
Έναρξη ταινίας: 22.12.2022
Διάρκεια: 103 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2022
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Κωμωδία, Περιπέτεια
Σκηνοθέτης: Joel Crawford, Januel Mercado
Διανομή: Tulip Entertainment
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά
  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Σπιρουνάτος έχει σπαταλήσει τις έξι από τις επτά ζωές του, αν και ο ίδιος είχε πάψει να τις μετράει εδώ και καιρό. Η επιθυμία να ξανακερδίσει τις χαμένες ζωές του οδηγεί τον Γάτο στην σπουδαιότερη περιπέτεια του. Ξεκινάει λοιπόν ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος για να βρει το μυθικό Αστέρι των Ευχών και να αποκαταστήσει τις χαμένες ζωές του.

Όμως, με μόνο μία ζωή να του απομένει, ο Σπιρουνάτος αναγκάζεται να ταπεινωθεί και να ζητήσει την βοήθεια της πρώην συντρόφου και νυν νέμεση του, της μαγευτικής Κίτι. Στην προσπάθειά τους, ο Γάτος και η Κίτι θα έχουν τη βοήθεια - τόσα ήξεραν - από ένα φλύαρο, αμείλικτα χαρούμενο κοπρόσκυλο, τον Πέρο. Μαζί, η τριάδα των ηρώων θα πρέπει να καταφέρει να ξεγλιστρήσει από την Χρυσομαλλούσα και τις Τρεις Αρκούδες, τον “Big” Jack Horner και τον Κακό Λύκο, τον τρομακτικό κυνηγό επικηρυγμένων.

Ο χαρακτήρας του Γάτου Σπιρουνάτου πρωτοεμφανίστηκε στην υποψήφια για Oscar® ταινία κινουμένων σχεδίων Σρεκ 2 και αμέσως έκλεψε τις καρδιές του κοινού. Στην συνέχεια ο Γάτος πρωταγωνίστησε σε ακόμα δύο σίκουελ του Σρεκ και στην δική του ταινία, καθώς και σε πολλά βίντεο και τηλεοπτικές σειρές της DreamWorks Animation. Οι ταινίες Σρεκ και Γάτος Σπιρουνάτος μαζί έχουν συγκεντρώσει εισπράξεις που ξεπερνάνε τα 3,5 δις δολάρια παγκοσμίως.

Online αγορά εισιτηρίων, Κράτηση θέσεων Online αγορά εισιτηρίων, (Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων) Αγορά εισιτηρίων μόνο από τα ταμεία του κινηματογράφου Μη διαθέσιμη προβολή

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.