ΤΡΑΓΟΥΔΑ! 2

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

ΤΡΑΓΟΥΔΑ! 2

Τα Χριστούγεννα του 2021, η σκηνή θα είναι ακόμα μεγαλύτερη και τα φώτα της δημοσιότητας ακόμα πιο φωτεινά, γιατί στη νέα περιπέτεια κινουμένων σχεδίων "ΤΡΑΓΟΥΔΑ! 2", οι Buster, Meena, Rosita, Gunter, Johnny και Ash αφήνουν πίσω τους το Moon Theatre και ξεκινούν ένα λαμπερό σόου στη μητρόπολη Redshore City.

Πρωτότυπος τίτλος: Sing 2
Έναρξη ταινίας: 16.12.2021
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2021
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Κωμωδία
Ηθοποιοί: Στα ελληνικά, με τις φωνές του Θέμη Γεωργαντά και του Θοδωρή Μαραντίνη (Onirama)
Σκηνοθέτης: Garth Jennings
Διανομή: Tulip Entertainment
Καταλληλότητα:

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά
  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Buster Moon και οι all-star ερμηνευτές του ονειρεύονται το σόου της ζωής τους και θα ρισκάρουν τα πάντα γι' αυτό! Φυσικά και πάλι με υπέροχη μουσική και πολύ κέφι για όλη την οικογένεια.

Αυτή τη φορά o Buster Moon το Κοάλα θέλει να παρουσιάσει την πιο εκθαμβωτική παράσταση που έχει γίνει ποτέ. Τα μεγάλα όνειρα και οι θεαματικές επιτυχίες απαιτούν επίσης μια μεγαλύτερη σκηνή από αυτή του Moon Theatre. Το Crystal Tower Theatre στη λαμπερή μεγαλούπολη θα ήταν το τέλειο - αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Ο Buster Moon, η μητέρα του γουρουνιού Rosita, ο ροκάς Ash, ο ελέφαντας Meena, ο γορίλας Johnny, και το γουρούνι Gunter, πρέπει με κάποιο τρόπο να φτάσουν στο γραφείο του μεγιστάνα της μουσικής Jimmy Crystal και να πείσουν τον αδίστακτο αυτόν λύκο να τους αφήσει να κάνουν την παράσταση στο θέατρό του. Εκεί είναι που ξεκινούν όλες οι απίστευτες και ξεκαρδιστικές περιπέτειές τους…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά εισιτηρίων, Κράτηση θέσεων Online αγορά εισιτηρίων, (Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων) Αγορά εισιτηρίων μόνο από τα ταμεία του κινηματογράφου Μη διαθέσιμη προβολή

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.