ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η επιστροφή των απολαυστικά ικανών μωρών με το άψογο τεχνοκρατικό στυλ, το πάθος για περιπέτεια και τις άριστες κατασκοπικές ικανότητες, είναι γεγονός!

Η συνέχεια της υποψήφιας για Oscar® καλύτερου animation, επιτυχίας της DreamWorks που εισέπραξε 500 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως διαθέτει ένα ακόμη πιο εξωφρενικό και απολαυστικό σενάριο και πάει ένα βήμα πιο μακριά το σκίτσο και το σχεδιασμό της πρώτης ταινίας του 2016.

Πρωτότυπος τίτλος: The Boss Baby: Family Business
Έναρξη ταινίας: 11.11.2021
Διάρκεια: 108 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2021
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Κωμωδία
Ηθοποιοί: Με την φωνή του Πάνου Μουζουράκη
Σκηνοθέτης: Tom McGrath
Διανομή: Tulip Entertainment
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά
  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Τα αδέλφια Τέμπλετον ο Τίμ και ο Αρχηγός από Κούνια είναι πλέον ενήλικες. Τώρα που έχουν απομακρυνθεί ποία ο ένας μακριά από τον άλλο παίρνουν τους δικούς τους δρόμους. Ο Τιμ είναι τώρα παντρεμένος και μπαμπάς και ο Τέντ (Αρχηγός από Κούνια) είναι διευθύνων σύμβουλος του Hedge Fund, όταν όμως ένα νέο μωρό κοριτσάκι με λογική ενήλικα. Με μια προσέγγιση αιχμής και Acan-do στάση είναι έτοιμη να τους φέρει μαζί τον Τίμ και τον Τέντ ως μικρούς πάλι προκειμένου να εμπνεύσει μια νέα οικογενειακή επιχείρηση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά εισιτηρίων, Κράτηση θέσεων Online αγορά εισιτηρίων, (Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων) Αγορά εισιτηρίων μόνο από τα ταμεία του κινηματογράφου Μη διαθέσιμη προβολή

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.