Ο ΓΚΡΙΝΤΣ

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

Ο ΓΚΡΙΝΤΣ

Στην όγδοη συνεργασία τους σε ταινία animation, η Illumination και η Universal Pictures παρουσιάζουν τον Γκριντς, βασισμένο στο πολυαγαπημένο κλασικό Χριστουγεννιάτικο διήγημα του Dr. Seuss.
Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς να σου τη σπάσουν τα Χριστούγεννα!
Ο Γκριντς είναι κακούλης και... έρχεται στις 6 Δεκεμβρίου!

Πρωτότυπος τίτλος: Dr. Seuss' The Grinch
Έναρξη ταινίας: 06.12.2018
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2018
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Οικογενειακή, Κωμωδία
Ηθοποιοί: Στα Ελληνικά με τις φωνές των: Γιώργου Καπουτζίδη, Έφης Παπαθεοδώρου
Σκηνοθέτης: Scott Mosier, Yarrow Cheney
Διανομή: Tulip Entertainment
Καταλληλότητα:

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα, αλλά τελικά μαλακώνει χάρη στην παρέμβαση του γενναιόδωρου πνεύματος ενός νεαρού κοριτσιού. Αστείο, τρυφερό και οπτικά μοναδικό, η ταινία αφηγείται μια παγκόσμια ιστορία για το πνεύμα των Χριστουγέννων και την ακατανίκητη δύναμη της αισιοδοξίας.

Ο Μπένεντικ Κάμπερμπατς στην πρωτότυπη και ο Γιώργος Καπουτζίδης στη μεταγλωττισμένη ταινία δανείζουν τις φωνές τους στο διάσημο Γκριντς που ζει μια μοναχική ζωή μέσα σε ένα σπήλαιο έχοντας για παρέα του μόνο το πιστό του σκυλί, τον Μαξ. Ζώντας πλήρως απομονωμένος στη γεμάτη εφευρέσεις και μηχανήματα για τις καθημερινές του ανάγκες, σπηλιά, ο Γκριντς βλέπει τους γείτονές του μόνο όταν ξεμένει από φαγητό. Κάθε Χριστούγεννα, χάνει την ησυχία του καθώς οι γείτονες οργανώνουν όλο και μεγαλύτερες, πιο φαντασμαγορικές και πολύ πιο ηχηρές γιορτές.

Όταν το χωριό ανακοινώνει πως τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τριπλάσιας έντασης, ο Γκριντς καταλαβαίνει πως η μόνη λύση για να ξαναβρεί την ησυχία του είναι να κλέψει τα Χριστούγεννα. Για να το κατορθώσει, αποφασίζει όχι μόνο να ντυθεί Άγιος Βασίλης την παραμονή Χριστουγέννων, αλλά και να παγιδεύσει έναν αποχαυνωμένο και απροσάρμοστο τάρανδο για να σύρει το έλκυθρό του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Μη διαθέσιμη προβολή για κράτηση

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.