Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ

ΚΡΙΤΙΚΗ

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ

Οι αυτοκρατορίες πέφτουν, η αγάπη επιβιώνει, στην πρώτη μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή που αναφέρει τη γενοκτονία των Αρμενίων. Μια ταινία εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, από τον βραβευμένο με Oscar σκηνοθέτη του Hotel Rwanda.

Πρωτότυπος τίτλος: The Promise
Έναρξη ταινίας: 12.10.2017
Διάρκεια: 127 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2017
Είδος: Δράμα, Ιστορική
Ηθοποιοί: Oscar Isaac, Christian Bale, Charlotte Le Bon, Jean Reno
Σκηνοθέτης: Terry George
Διανομή: Feelgood Entertainment
Καταλληλότητα: Κ12

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Mιχαήλ, ένας εξαίρετος σπουδαστής ιατρικής (Oscar Isaac) συναντά την πανέμορφη δασκάλα χορού Άνα (Charlotte Le Bon) στα τέλη του 1914. Η αρμένικη κληρονομιά τους θα τους φέρει κοντά, αλλά σύντομα εκείνος θα συγκρουστεί με την τωρινή αγάπη της Άνας (Christina Bale), έναν Αμερικανό φωτορεπόρτερ, που είναι αποφασισμένος να εκθέσει όλη την αλήθεια για τη γενοκτονία των Αρμενίων. Όσο η Οθωμανική Αυτοκρατορία καταρρέει, τόσο πιο έντονα οι τρεις τους θα χρειαστεί να τιθασεύσουν τα πάθη τους, προκειμένου να σωθούν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.