ΚΑΘΑΡΣΗ - "ΑΦΙΕΡΩΜΑ HALLOWEEN"

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

ΚΑΘΑΡΣΗ -

Γυρισμένο με μόλις 3 εκατομμύρια δολάρια, το θρίλερ του Τζέιμς ΝτεΜόνακο, είναι αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του έτους 2013.

Πρωτότυπος τίτλος: The Purge
Έναρξη ταινίας: 22.10.2020
Διάρκεια: 85 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2013
Είδος: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Ethan Hawke; Lena Headey; Adelaide Kane; Max Burkholder; Edwin Hodge
Σκηνοθέτης: James DeMonaco
Διανομή: Tulip Entertainment
Καταλληλότητα: K18

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ταινία, θέλει την Αμερική να βρίσκεται σε μια περίοδο γαλήνης και σχεδόν ανύπαρκτης εγκληματικότητας, με την ανεργία σε χαμηλά επίπεδα και την ικανοποίηση των πολιτών της ψηλότερα από ποτέ. Ολα αυτά χάρη σε ένα ετήσιο «ξεκαθάρισμα» στην διάρκεια του οποίου για δώδεκα ώρες κανένας νόμος δεν ισχύει και η αστυνομία είναι αμέτοχη σε ότι κι αν συμβεί.

Κι αν κάθε Αμερικάνος έχει το δικαίωμα να βγάλει από μέσα του, όλη την καταπιεσμένη επιθετικότητά του και να ξεφορτωθεί ότι (και κυρίως όποιον) τον ενοχλεί, μία οικογένεια προτιμά να κλειδαμπαρώνεται στο σπίτι, περιμένοντας το φονικό αυτό δωδεκάωρο να παρέλθει.

Μέχρι την στιγμή που θα βοηθήσει έναν κυνηγημένο άντρα δίνοντάς του καταφύγιο και θα βρεθεί στο στόχαστρο μιας ομάδας πολιτών που είναι αποφασισμένοι να τον σκοτώσουν πάση θυσία...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Μη διαθέσιμη προβολή για κράτηση

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.