CORGI: ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ

ΚΡΙΤΙΚΗ

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

CORGI: ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ

Από τον πρωτοπόρο του 3D animation Μπεν Στάσεν, σκηνοθέτη των επιτυχημένων animation «Ροβινσώνας Κρούσος», «Το Μαγικό Σπίτι» και «Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα», έρχεται ένα corgi που θα αγαπήσουν όλοι!

Πρωτότυπος τίτλος: The Queen's Corgi
Έναρξη ταινίας: 21.02.2019
Διάρκεια: 88 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: BEL/2019
Είδος: Κινούμενα Σχέδια
Σκηνοθέτης: Ben Stassen, Vincent Kesteloot
Διανομή: Odeon
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά
  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, που το σκάει από το παλάτι και βρίσκεται αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων στο Λονδίνο. Εκεί θα μπλέξει σε ένα κλαμπ κυνομαχιών γεμάτο άγρια αδέσποτα και θα μάθει ότι για να γίνει ο πρώτος σκύλος θα πρέπει να το κερδίσει με την αξία του. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.


Κριτικές από χρήστες

aleka36, 04.03.2019

ΤΕΛΕΙΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΙΑ!

PavlosHex, 24.03.2019

Χάσιμο χρόνου!

(προσοχή spoilers) Η ταινία όχι μόνο είναι πολύ προβλέψιμη, αλλά έχει σενάριο που έχει χιλιοειπωθεί. Οι δημιουργοί προσπάθησαν να θίξουν πολλά φαινόμενα (εγωκεντρική συμπεριφορά, προδοσία, φιλία, αληθινή αγάπη, επερχόμενη μοναξιά κλπ κλπ), με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να αναπτύξουν κανένα από αυτά επαρκώς. Επιπλέον, δεν υπήρχε σωστή σύνδεση μεταξύ πολλών τμημάτων (η Wanda αρχικά απορρίπτει ΠΛΗΡΩΣ τον Rex και μετά προσπαθεί να τον πλησιάσει με μόνο σκοπό να τον πείσει να την πάρει μαζί του και να ζήσουν στη χλιδή του παλατιού αλλά στο τέλος καταλήγει να τον ερωτεύεται σταλήθεια και να κάνει τα πάντα για να τον σώσει, χωρίς να υπάρχει κάποια εμφανής μετάβαση από το πρώτο στάδιο στο δεύτερο). Επίσης, περιμένουμε ο Rex αφού βιώσει την προδοσία και την μοναξιά, να συνειδητοποιήσει πόσο εγωκεντρικός έχει υπάρξει, και να αλλάξει. Πράγμα που δεν συνέβη τελικά, ή τουλάχιστον δεν είναι εμφανής η μετάλλαξή του. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας ποιο είναι; Να αποδεχόμαστε το κακό γιατί μπορεί να έρθει μετά κάποιος χειρότερος στη θέση του (όπως έγινε όταν τα άλλα δυο σκυλάκια είπαν πως τους έλειψε ο Rex μόνο και μόνο επειδή ο αντικαταστάτης του ήταν πολύ χειρότερος); Οι συνεχόμενες αναφορές σε γνωστές ταινίες και γνωστές προσωπικότητες ήταν μια απεγνωσμένη (και κάπως θλιβερή/κουραστική) προσπάθεια να αγγίξουν τους μεγαλύτερους θεατές (σκύλος Μπετόβεν και Fight Club).

Δες περισσότερα Δες λιγότερα