ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΚΡΙΤΙΚΗ

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ποτέ δεν είσαι τόσο μόνος όσο νομίζεις.

Πρωτότυπος τίτλος: The Shack
Έναρξη ταινίας: 30.03.2017
Διάρκεια: 133 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2016
Είδος: Δράμα, Λογοτεχνία
Ηθοποιοί: Sam Worthington, Radha Mitchell, Octavia Spencer, Tim McGraw
Σκηνοθέτης: Stuart Hazeldine
Διανομή: Odeon
Καταλληλότητα: Κ12

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, ο Μακ Φίλιπς πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη, που τον κάνει να αμφισβητεί ό,τι πιστεύει. Ενώ αντιμετωπίζει αυτήν την κρίση συνείδησης, λαμβάνει μία μυστηριώδη επιστολή που τον προτρέπει να πάει σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα βαθιά στην ερημιά του Όρεγκον. Παρά τις αμφιβολίες του, ο Μακ ταξιδεύει ως την καλύβα και συναντά τρεις αινιγματικούς ξένους. Μέσα από αυτήν την συνάντηση, ο Μακ μαθαίνει σημαντικές αλήθειες που θα μεταμορφώσουν το πώς κατανοεί την τραγωδία του και θα αλλάξουν την ζωή του για πάντα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.


Κριτικές από χρήστες

KAT-????, 02.04.2017

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ !!!!!!

Νιώσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ, μας συνεπήρε, η καλύτερη απεικόνιση και απάντηση σε όλα αυτά που απασχολούν καθημερινά όλους εμάς τους κοινούς ανθρώπους, όλα τα κοινά ΓΙΑΤΙ ; Συμπαθούμε πολύ τον Γουίλιαμ Π. Γιάνγκ, όλους τους συντελεστές της ταινίας και όλους εσάς που μας δώσατε την ευκαιρία να την δούμε !!!!!!! Σας ευχαριστούμε !!!!!

Δες περισσότερα Δες λιγότερα