ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ

ΚΡΙΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΙΑ

Κριτική/ές,

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ

Το «Three Thousand Years of Longing» είναι μια ιστορία σαν βγαλμένη από τις 1000 και μία νύχτες: μαγική και συναρπαστική ταυτόχρονα. Ο σκηνοθέτης και βραβευμένος με Όσκαρ George Miller (Mad Max, Mad Max: The Road Warrior, Mad Max Beyond Thunderdome, Mad Max: Fury Road, The Witches of Eastwick, Happy Feet 1&2, Babe: Pig in the City) μας μεταφέρει σε έναν φανταστικό κόσμο, μεγαλύτερο από τη ζωή, με υπέροχες εικόνες και μια συγκινητική ιστορία αγάπης.

Πρωτότυπος τίτλος: Three Thousand Years of Longing
Έναρξη ταινίας: 01.09.2022
Χώρα Παραγωγής/Έτος: USA/2022
Είδος: Δράμα, Φαντασίας, Ρομαντική
Ηθοποιοί: Idris Elba, Tilda Swinton, Aamito Lagum, Nicolas Mouawad, Ece Yüksel
Σκηνοθέτης: George Miller
Διανομή: Tanweer
Καταλληλότητα:

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Δρ. Μπίνι (Τίλντα Σουίντον) είναι ικανοποιημένη με τη ζωή και έρχεται στον κόσμο με έναν υγιή σκεπτικισμό. Παρόλα αυτά, συναντά έναν Τζιν (Ίντρις Έλμπα) που της προσφέρει τρεις ευχές σε αντάλλαγμα για την ελευθερία του.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί η ίδια μελετάει τις διηγήσεις και γνωρίζει όλες τις προειδοποιητικές ιστορίες σχετικά με τις επιθυμίες που πήγαν στραβά. Εκείνος υποστηρίζει την υπόθεσή του λέγοντάς της φανταστικές ιστορίες από το παρελθόν του. Τελικά ξεγελιέται και κάνει μια ευχή που τους εκπλήσσει και τους δύο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά εισιτηρίων, Κράτηση θέσεων Online αγορά εισιτηρίων, (Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων) Αγορά εισιτηρίων μόνο από τα ταμεία του κινηματογράφου Μη διαθέσιμη προβολή

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.