Ο ΒΑΛΕΡΙΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

ΚΡΙΤΙΚΗ

Αυτή η ταινία δεν έχει καμία αξιολόγηση. Άσε πρώτος/η το σχόλιό σου!

Ο ΒΑΛΕΡΙΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Από τον Λικ Μπεσόν, τον οραματιστή σκηνοθέτη των ταινιών «Το Πέμπτο Στοιχείο» και «Lucy», το διάσημο graphic novel μετατρέπεται σε ένα διαγαλαξιακό έπος κολοσσιαίων διαστάσεων.

Πρωτότυπος τίτλος: Valerian and the City of a Thousand Planets
Έναρξη ταινίας: 31.08.2017
Διάρκεια: 135 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: FRA/2017
Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας, Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen
Σκηνοθέτης: Luc Besson
Διανομή: Odeon
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

  • Digital 3D
  • Digital 2D

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Βαλέριαν (Ντέιν ΝτεΧάαν) και η Λόρελαϊν (Κάρα Ντελεβίν) είναι ειδικοί πράκτορες της κυβέρνησης των ανθρωπίνων περιοχών, επιφορτισμένοι με τη διατήρηση της τάξης στον γαλαξία. Ο Βαλέριαν επιζητά κάτι περισσότερο από μία απλή επαγγελματική σχέση με τη συνεργάτιδα του, αλλά το παρελθόν του με τις γυναίκες οδηγεί τη Λόρελαϊν να τον απορρίπτει συνεχώς. Μετά από διαταγή του διοικητή τους (Κλάιβ Όουεν), οι δυο τους θα ξεκινήσουν μία αποστολή στην εντυπωσιακή διαγαλαξιακή πόλη Άλφα, μία διαρκώς αναπτυσσόμενη μητρόπολη με χιλιάδες διαφορετικές φυλές απ’ όλες τις γωνιές του σύμπαντος. Τα 17 εκατομμύρια των κατοίκων της Άλφα, έχουν εδώ και καιρό τελειοποιήσει την τεχνολογία και τους πόρους τους για το γενικότερο καλό. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν όλοι ειρηνικούς σκοπούς, και μία θανάσιμη απειλή βρίσκεται προ των πυλών.

Μικρά trivia μίας υπερπαραγωγής…
• Με budget 200 εκατομμύρια ευρώ, είναι η πιο ακριβή παραγωγή στα κινηματογραφικά χρονικά της Γαλλίας, με μεγάλη διαφορά από τη μέχρι πρότινος κάτοχο της πρωτιάς, «Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
• Βασίζεται στο θρυλικό, επιδραστικό γαλλικό κόμικ επιστημονικής φαντασίας, «Βαλέριαν και Λόρελιν», που από τους απανταχού fans του είδους θεωρείται ο προπομπός του Star Wars.
• Ο σκηνοθέτης, Λικ Μπεσόν, επιστρέφει στο είδος του διαπλανητικού έπους, ακριβώς 20 χρόνια μετά το αριστούργημά του, «Το Πέμπτο Στοιχείο».
• Τρεις από τις κορυφαίες εταιρείες ειδικών εφέ «συμμάχησαν» για τα πρωτοποριακά visuals της ταινίας: Weta Digital, ILM και Rodeo FX.
• Έχοντας ανακαλύψει το συγκεκριμένο κόμικ σε ηλικία 10 ετών, ο Λικ Μπεσόν είχε ως όνειρο ζωής να το μεταφέρει στον κινηματογράφο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτή την επιλογή
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων

Πες μας τη γνώμη σου

Εδώ μπορείς ν' αφήσεις τα σχόλιά σου

Πρέπει να κάνεις εγγραφή για να χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία είσοδος.Αν δεν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης μπορείς να γραφτείς εύκολα εδώ.