Συχνές Ερωτήσεις


Έχεις ερωτήσεις σχετικά με τα Cineplexx; Εδώ θα βρεις την απάντηση σχετικά με την διαδικασία εγγραφής, την περιοχή μελών, για ταινίες, κάρτες, κρατήσεις θέσεων, τιμές και άλλα.

Ποια είναι η χρησιμότητα αυτής της ιστοσελίδας;

Εδώ μπορείς εύκολα και γρήγορα να δεις πληροφορίες σχετικά με τα Cineplexx. Επιπλέον, μπορείς να βρεις νέα και πληροφορίες για όλες τις ταινίες που σ’ ενδιαφέρουν, όπως την υπόθεση, ηθοποιούς, ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες και άλλα. Επίσης, μπορείς κάνοντας εγγραφή να γίνεις μέλος στα Cineplexx και να απολαμβάνεις επιπλέον προνόμια όπως την υπηρεσία υπενθύμισης ή την δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης θέσης.

Τι είναι το login (είσοδος); Πού μπορώ να εγγραφώ;

Η "Είσοδος" βρίσκεται στην πάνω δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας. Μπορείς να συνδέεσαι εδώ ως μέλος εισάγοντας ανά πάσα στιγμή τα στοιχεία πρόσβασής σου, δηλαδή το email που έχεις δηλώσει και τον κωδικό πρόσβασης που έχεις επιλέξει κατά την εγγραφή σου. Η "εγγραφή" είναι απαραίτητη, αν σου θέλεις να απολαμβάνεις ειδικές υπηρεσίες, όπως η ηλεκτρονικη κράτηση εισιτηρίων, σχόλια / κριτικές ταινιών ή να λαμβάνεις μέρος σε διαγωνισμούς.


Ποια είναι τα οφέλη από την εγγραφή ως μέλος;

Η "Εγγραφή" ως μέλος απαιτείται για να κάνεις κράτηση εισιτηρίων από τον ιστότοπό μας. Παράλληλα, η δωρεάν συνδρομή σου προσφέρει πολλά άλλα οφέλη, όπως η συμμετοχή σε κληρώσεις ή την αποστολή των Newsletters. Αν θέλεις μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία "Υπενθύμιση ταινίας" με τα αγαπημένα σου φιλμ που θα αναγράφονται στην δική σου περιοχή μέλους, κάτω από το "συμβουλές ταινία μου" και έτσι θα μπορείς να λαμβάνεις έγκαιρα ένα email υπενθύμισης για την κυκλοφορία της ταινίας που σε ενδιαφέρει.


Πώς μπορώ να αλλάξω ή να διαγράψω τα στοιχεία μου (π.χ. αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου);

Πρώτα πρέπει να κάνεις Login (Είσοδος) με το Email που δήλωσες κατά την εγγραφή σου και τον κωδικό πρόσβασής σου. Πάνω δεξιά θα εμφανιστεί το όνομά σου. Πατώντας επάνω του θα μπεις στην προσωπική σελίδα μέλους. Εκεί μπορείς να αλλάξεις ή να διαγράψεις τα στοιχεία σου και φυσικά να τερματίσεις την συνδρομή σου ως μέλος των Cineplexx.


Τι είναι το Newsletter και η υπηρεσία SMS;

Ως μέλος μπορείς να εγγραφείς δωρεάν έτσι ώστε να λαμβάνεις διάφορα Newsletters. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω από το “My Cineplexx” στην περιοχή των μελών. Εκεί υπάρχει αντίστοιχα και η επιλογή διαγραφής από την λίστα παραλαβής Newsletter. Θα πρέπει πρώτα να πατήσεις στο σύνδεσμο «Είσοδος» και μετά να εισάγεις το Email που δήλωσες κατά την εγγραφή σου και τον κωδικό πρόσβασής. Το ίδιο ισχύει και για την υπηρεσία SMS. Η εγγραφή και τη διαγραφή των εν λόγω υπηρεσιών πραγματοποιείται επίσης από το "My Cineplexx».


Πώς μπορώ να ξέρω αν έχω κερδίσει σε διαγωνισμό;

Η κοινοποίηση των νικητών γίνεται γενικά από το τηλέφωνο, αλλά και μέσω e-mail. Τα βραβεία, όπως βιβλία, CD κλπ. παραλαμβάνονται από τον κινηματογράφο κατόπιν συνεννόησης/ενημέρωσης.

Πού μπορώ να βρω το πρόγραμμα προβολών του κινηματογράφου;

Μπορείς εύκολα να βρεις το πρόγραμμα του κινηματογράφου πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: Πρόγραμμα Κινηματογράφου


Για πόσες μέρες είναι διαθέσιμο το πρόγραμμα προβολών online;

Το πρόγραμμα προβολών δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα το απόγευμα της Τρίτης και αφορά στις ημέρες από Πέμπτη ως και Τετάρτη. Από τη στιγμή που δημοσιεύεται, αυτόματα γίνεται διαθέσιμη η ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίων.


Γιατί το σύμβολο του εισιτηρίου στο πρόγραμμα του κινηματογράφου φαίνεται σε διαφορετικά χρώματα;

Τα χρώματα στο σύμβολο του εισιτηρίου δείχνουν αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και αν για την συγκεκριμένη προβολή είναι διαθέσιμη η ηλεκτρονική κράτηση θέσεων.


Πού μπορώ να βρω τη καταλληλότητα για τις ταινίες;

Η ηλικιακή διαβάθμιση μπορεί να βρεθεί στην σελίδα λεπτομερειών κάθε ταινίας. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η καταλληλότητα μιας ταινίας γίνεται διαθέσιμη από την αρμόδια αρχή λίγο πριν από την ημερομηνία έναρξης.

Πώς μπορώ να κάνω κρατήσεις εισιτηρίων ηλεκτρονικά;

Ο ευκολότερος τρόπος είναι μέσω της γρήγορης κράτησης εισιτηρίων στην αρχική σελίδα. Εδώ μπορείς να επιλέξει; τον κινηματογράφο, την ταινία, την ημερομηνία και την προβολή. Η διαδικασία θα προωθηθεί αμέσως για την κράτηση των εισιτηρίων. Ένας άλλος τρόπος είναι μέσω της πλοήγησης «ταινία» και «κινηματογράφος». Όρισε την επιλογή σου με τα φίλτρα και κάνε κλικ στο εικονίδιο του επιθυμητού συμβόλου εισιτηρίου για να ξεκινήσει η διαδικασία κράτησης. Μέσω της διαδικασίας κράτησης (τόσο της γρήγορης αγοράς εισιτηρίων, καθώς και στην επιλογή μέσα από τις ταινίες) μπορείς να επιλέγεις τα επιθυμητά καθίσματα από το διάγραμμα θέσεων και στη συνέχεια, να κάνεις κλικ στο κουμπί "Κράτηση". Να σημειωθεί εδώ ότι μπορείς να κάνεις κράτηση εισιτηρίων μόνο αν έχεις κάνει login (είσοδος) ως μέλος.


Μπορώ να κάνω κρατήσεις εισιτηρίων μέσω email;

Δυστυχώς όχι, η κράτηση μέσω email δεν είναι δυνατή, καθώς για τα ληφθέντα emails γίνεται κεντρική διαχείριση και δεν λαμβάνονται άμεσα από τον κινηματογράφο. Εισιτήρια κινηματογράφων μπορούν να κλείνονται μόνο με online κράτηση.


Πώς μπορώ να ακυρώσω τα εισιτήρια μου;

Η ακύρωση αγορασθέντων εισιτηρίων δεν είναι δυνατή! Μπορούν να ακυρωθούν μόνο κρατημένα εισιτήρια. Η κράτηση μπορεί να προσεγγιστεί μέσω κλικ στο "Τα εισιτήρια μου" στην πάνω δεξιά περιοχή, όταν είσαι συνδεδεμένος ως μέλος. Εδώ θα μπεις στο ευρετήριο δεσμευμένων εισιτηρίων. Κάνοντας κλικ στο "Διαγραφή" δίπλα τους, μπορούν να ακυρωθούν. Μια άλλη δυνατότητα είναι μέσω του email επιβεβαίωσης, το οποίο περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο με την ένδειξη "Διαγραφή κράτησης". Θα λαμβάνεις αυτό το email πάντα μετά την κράτησή σου.


Πώς να αγοράσω εισιτήρια με έκπτωση;

Συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογό μας, ο οποίος βρίσκεται εντός της κατηγορίας "Κινηματογράφοι". Εκεί θα βρείτε όλες τις κατηγορίες των εισιτηρίων με τις αντίστοιχες τιμές τους. Παράλληλα, επισκευτείτε και την κατηγορία "Events", στην οποία θα δημοσιεύονται οι προσφορές μας


Πώς μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου στην online κράτηση;

Μετά από κάθε ολοκληρωμένη online κρατήση εισιτηρίων θα λάβεις μια επιβεβαίωση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσες κατά την εγγραφή σου. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να αλλάξει πριν την online κρατήση στην προσωπική σελίδα μέλους σου κάτω από την ένδειξη "Επεξεργασία".


Τι μπορώ να κάνω αν η online κράτηση δεν λειτουργεί;

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια μιας ορισμένης περιόδου (π.χ. σε περίπτωση υπερφόρτωσης ή κατά τη δημοσίευση του προγράμματος του κινηματογράφου). Σε περίπτωση που εξακολουθεί το πρόβλημα και παρατηρείτε ενεπιθύμητες έξοδοι από το σύστημα, ζητούμε να ξαναπροσπαθήσεις να κάνεις κράτηση μετά από περίπου 15 λεπτά για μια ακόμη φορά. Στην περίπτωση που υπάρχει αιφνίδια έξοδος μετά την κράτηση των εισιτηρίων και επίσης δεν λάβεις επιβεβαιωτικό e-mail, σου ζητάμε να επικοινωνήσεις απευθείας με τον κινηματογράφο.


Γιατί ο μέγιστος αριθμός εισιτηρίων κράτησης είναι έως 6 κομμάτια;

Θέλουμε να περιορίσουμε το ενδεχόμενο κακόβουλων πράξεων.


Πού μπορώ να βρω τις τιμές των εισιτηρίων;

Οι τιμές του κινηματογράφου βρίσκονται στην κατηγορία "Κιν/φοι". Επιλέγοντας το όνομα του κινηματογράφου θα μεταφερθείς στις λεπτομέρειές του και δεξιά θα δεις ένα σύνδεσμο με την ένδειξη "τιμές". Πιο εύκολα μπορείς να πατήσεις στον ακόλουθο σύνδεσμο: Τιμές Εισιτηρίων


Υπάρχουν μειώσεις τιμών;

Ναι, υπάρχουν. Συμβουλεύσου τον τιμοκατάλογο (βλ. προηγούμενη ερώτηση)..


Μέχρι ποια ηλικία τα παιδιά πληρώνουν μειωμένη τιμή εισιτηρίου;

Παιδιά έως και 14 ετών έχουν έκπτωση.


Τι προνόμια προσφέρει το Family Film Club;

Όλα τα παιδιά ηλικίας έως 14 ετών μπορούν να γίνουν μέλη του Family Film Club και να κερδίσουν εκπτώσεις στα εισιτήρια τους. Ακόμα, οι συνοδοί των παιδιών επωφελούνται από την κάρτα Family Film Club και λαμβάνουν και αυτοί τη μειωμένη τιμή στο εισιτήριο τους. Επιπλέον, τα μέλη του Family Film Club μπορούν να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους με τους φίλους και την οικογένειά τους στον κινηματογράφο. Το Family Film Club επίσης, ενημερώνει αποκλειστικά τα μέλη του για ταινίες, πάρτυ και εκδηλώσεις. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ση ιστοσελίδα μας , κάτω από την επιλογή: Family Film Club.


Πως μπορώ να εγγραφώ στο Family Film Club;

Συμπληρώστε την φόρμα αίτησης online μέσω της ιστοσελίδας μας, κάτω από την επιλογή Family Film Club, ή κάντε την αίτηση απευθείας στα ταμεία του κινηματογράφου. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής σας, θα παραλάβετε την κάρτα μέλους από το cinema. >> Εγγραφή!


Πως μπορώ να γιορτάσω τα γενέθλιά μου στο cinema;

Το “Πακέτο Γενεθλίων” περιλαμβάνει:
  • Δωρεάν εισιτήριο για το παιδί που γιορτάζει
  • Το κόστος του πακέτου γενεθλίων ανέρχεται στα €8,00 για κάθε καλεσμένο φίλο και περιλαμβάνει εισιτήριο, ποπ-κορν και αναψυκτικό.
  • Δωρεάν ποπ κορν για όλους τους καλεσμένους σου.
  • Προσκλήσεις Γενεθλίων (τις προμηθεύεστε από τον κινηματογράφο)
Η προσφορά ισχύει για όλα τα μέλη του Family Film Club, επτά ημέρες πριν και μετά την ημερομηνία των γενεθλίων τους. Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: και 4 φίλοι του. Family Film Club.
*Ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις για ταινίες μεγαλύτερου μήκους και ταινίες 3D. Η προσφορά δεν ισχύει για ειδικές προβολές.

Προσοχή: Για τεχνικούς λόγους , δεν είναι εφικτή η συλλογή bonus πόντων από το “πακέτο Γενεθλίων.”

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του κινηματογράφου;

Δεν υπάρχει ενιαίο ωράριο λειτουργίας. Γενικά μπορείς να υποθέσεις ότι ο κινηματογράφος ανοίγει μισή ώρα πριν της πρώτη προβολή ταινίας της κάθε ημέρας. Για τις προβολές μπορείς να συμβουλευτείς το πρόγραμμα του κινηματογράφου πατώντας στον σύνδεσμο: Πρόγραμμα Κινηματογράφου


Μπορώ να πληρώσω το εισιτήριό μου με πιστωτική κάρτα στα ταμεία;

Προς το παρόν η υπηρεσία αυτή δεν είναι διαθέσιμη. Θα είναι όμως σύντομα.


Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω αν χάσω ή ξεχάσω κάτι στον κινηματογράφο;

Επικοινώνησε άμεσα με το τηλέφωνο 2310 515 351.

Με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω εάν θέλω να εργαστώ στον κινηματογράφο;

Όλες οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας δημοσιεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην ιστοσελίδα μας, στον ακόλουθο σύνδεσμο Jobs .