Ταξινόμηση κατά:
Βοήθεια
Αγαπητοί φίλοι,

Με τη δική σας αγάπη και στήριξη, ζήσαμε ένα υπέροχο καλοκαίρι γεμάτο ιστορικές IMAX στιγμές, γεμάτο χαμογελαστές φάτσες στη δροσιά του Θερινού μας Σινεμά, και γεμάτο πρωτότυπες προσφορές.

Από 1η Αυγούστου 2020, και για λίγες εβδομάδες, θα παραμείνουμε κλειστοί: Ώστε να προετοιμαστούμε για τη διαφορετική κινηματογραφική σεζόν που μας περιμένει, με όλες τις αλλαγές που το 2020 έφερε στο πρόγραμμα νέων κυκλοφοριών. Τόσο το υπόλοιπο του 2020, όσο και το 2021, θα είναι το πιο επικό κεφάλαιο που θα ζήσεις ως θεατής· με δράσεις, παιχνίδια, κι ευκαιρίες που θ' αποδείξουν γι' ακόμη μια φορά ότι ο πολυκινηματογράφος Cineplexx είναι το Σπίτι των Ηρώων.

Πώς αλλιώς να το πούμε; Τα καλύτερα έρχονται.

** Όταν ανοίξουμε ξανά, θα ανακοινώσουμε εκ νέου παράταση για όσα δωρεάν εισιτήρια είχαν προγραμματιστεί να λήξουν τέλος Αυγούστου.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα :
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ταινίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα IMAX Masterpieces (Dark Knight, Gravity, Blade Runner, Mad Max Fury Road, Mission:Impossible Fallout, και Interstellar) προβάλλονται στην αυθεντική τους μορφή ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
  • Δεν υποστηρίζεται η ηλεκτρονική κράτηση θέσεων (δηλ. δέσμευση θέσεων χωρίς άμεση αγορά).
  • Τα ταμεία του κινηματογράφου κάθε μέρα ανοίγουν στις 19:00
  • Tο εβδομαδιαίο πρόγραμμα προβολών δημοσιεύεται κάθε Τρίτη απόγευμα και αφορά στην επόμενη κινηματογραφική εβδομάδα (Πέμπτη-Τετάρτη).

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

Πρόγραμμα Κινηματογράφου

Λεπτομερής προβολή
Προβολή αφίσας
Online αγορά, Κράτηση Online αγορά, Δεν υποστηρίζεται η κράτηση θέσεων Αγορά μόνο από τον κινηματογράφο Μη διαθέσιμη προβολή για κράτηση
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ταινίες σε αυτή την προβολή.
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ταινίες σε αυτή την προβολή.